Gemeente Duiven


Milieuzaken: definitieve vergunningen

---

De hieronder gepubliceerde (ontwerp) vergunningen, meldingen en bijbehorende stukken kunt u inzien

* Bij de balie van de Sector Grondgebied in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. Deze balie is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. "s Middags kunt u op afspraak terecht (0316) 279332;

Indien gewenst kan een mondelinge toelichting worden gegeven.

Definitieve vergunningen

* Lithograaf 1, ten name van Intratuin Duiven, het betreft een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting ten behoeve van de opslag en verkoop van plant- en tuinartikelen en aanverwante artikelen en opslag en verkoop van consumentenvuurwerk.

Deze vergunningen liggen ter inzage van donderdag 16 november 2006 tot en met woensdag 27 december 2006. Binnen die termijn kan beroep tegen de vergunning worden ingesteld door de aanvrager van de vergunning, de wettelijke adviseurs en degenen die al eerder zienswijzen (bezwaren) hebben ingebracht. Ook als u kunt aantonen dat u niet in staat bent gewenst om eerder zienswijzen in te dienen, kunt u nu beroep instellen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te `s-Gravenhage.

De vergunningen worden pas na woensdag 27 december 2006 van kracht, tenzij iemand voor die tijd beroep heeft ingesteld bij de Raad van State en tevens een verzoek om schorsing of een voorlopige voorziening heeft ingediend. Dan zal eerst op dit verzoek moeten worden beslist alvorens de vergunning van kracht wordt. Een dergelijk verzoek moet worden gedaan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te `s-Gravenhage.



Milieuzaken