Ingezonden persbericht


ActionNow! - het exclusieve digitale filmkanaal in de @home formule van Essent Kabelcom!

ActionNow! vanaf vandaag beschikbaar bij 270.000 digitale abonnees van Essent Kabelkom

Brussel - 15 nov. 06 - Vandaag is het het digitale filmkanaal ActionNow! beschikbaar in het TV Digitaal Extra pakket bij @Home van Essent. Het thematische kanaal brengt 100% topfilms uit het actie-, thriller-, martial arts- en science fiction genre. 270.000 digitale kabelabonnees van de Nederlandse kabelexploitant Essent Kabelcom kunnen dus vanaf nu ook genieten van dit exclusieve themakanaal via de @home formule. ActionNow! brengt de meest populaire actiefilms van eind jaren negentig tot nu. Alle films worden ondertiteld in het Nederlands en zijn reclamevrij. ActionNow! is het eerste filminitiatief van de Europese thematische content provider TV4U.

ActionNow! versterkt digitaal televisie aanbod bij @home van Essent

De aanwezigheid van ActionNow! in een nieuw digitaal televisie-platform markeert het succes van dit nieuwe filmkanaal. Stephan Konigfeld, Managing Director van TV4U licht deze uitbreiding toe: "Sinds de start van ActionNow! dit jaar is de zender aanwezig bij 6 digitale televisie providers en groeit het bereik van de zender in de Benelux. ActionNow helpt dus duidelijk mee aan het groeiende succes van de verschillende platforms dankzij de unieke en exclusieve thematische programmering." Ook Essent Kabelkom is overtuigd van deze jonge digitale filmzender. Toine Vos, productmanager Digitale Televisie van Essent Kabelcom licht toe: "Uit klantenonderzoek dat @Home in juni onder haar abonnees liet uitvoeren, kwam naar voren dat zenders zoals ActionNow! - met puur amusement en entertainment - uitermate gewenst zijn. Deze toevoeging aan ons TV Digitaal Extra pakket bij @Home van Essent zal vanzelfsprekend nog meer landgenoten overtuigen digitaal via Essent Kabelkom te kijken!" 100% films

ActionNow! bestaat voor 100% uit films met de volgende thema's: gemiddeld 50% actie, 20% thriller, 20% science fiction en 10% martial arts. ActionNow! start met 400 uur televisie premières. Ook krijg je het beste van eind jaren negentig tot nu. "We willen kijkers een spannend filmthema kanaal aanbieden waar je de meeste populaire en alleen actiefilm genres op te zien krijgt", zegt Stephan Konigfeld, Managing Director van TV4U. Thema avonden rond filmsterren of rond specifieke evenementen zullen regelmatig worden geprogrammeerd. ActionNow! is bovendien reclamevrij zodat je geen seconde mist van de actie! Televisie van @Home

De televisiekijker heeft bij @Home van Essent op dit moment de keuze uit drie televisiepakketten: TV Basis (een compleet en afwisselend analoog radio- en televisiepakket met de 30 populairste tv- en radiozenders), TV Digitaal (beeld en geluid in digitale kwaliteit, extra digitale tv-zenders en een Electronische Programmagids) en TV Digitaal Extra (beeld en geluid in digitale kwaliteit, 100 televisiekanalen en 30 non-stop muziekkanalen en een Electronische Programmagids). Ook biedt @Home met TV HD een pakket waarin de beste zenders in high definition beschikbaar zijn. Voor de digitale pakketten is het gebruik van een digitale decoder vereist. Op www.home.nl is een aparte pagina gewijd aan de zenderwijzigingen. Meer informatie?

Voor meer informatie surf naar:

www.actionnow.tv
www.essentkabel.com
www.home.nl
Kijk ActionNow! via kabel, satelliet of dsl

ActionNow! wordt verspreid via kabel en satelliet en DSL. De abonnees van Essent Kabelcom, CAIWay , TV VLAANDEREN, CanalDigitaal, Multikabel en KPN's Mine-TV genieten van het aanbod. Consumenten die meer willen weten over ActionNow! en hoe ActionNow! (binnenkort) te verkrijgen is, kunnen onze website bezoeken of die van de vermelde aanbieders:

www.actionnow.tv
www.canaldigitaal.nl
www.essentkabel.com
www.home.nl
www.caiway.nl
www.mine.tv
www.multikabel.nl
www.tv-vlaanderen.be
Noot voor de redactie (