Politie Limburg-Noord

Drie tips na uitzending De Gouden Tip


Datum: 15-11-2006
Tijd bericht: 16:56
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 14 en woensdag 15 november, heeft tot nu toe in drie van de vijf zaken tips opgeleverd.

In de zaak van de zware mishandeling in Maastricht heeft iemand zich gemeld die meende een van de daders te herkennen. De politie onderzoekt deze tip.

In de zaak van de Mishandeling en vrijheidsberoving in Blerick kwam een tip binnen. Deze tip heeft geen nieuwe informatie opgeleverd.

In de zaak van de poging tot doodslag in Sittard heeft een persoon zich gemeld, die meende een van de daders te hebben gesignaleerd. De politie stelt een onderzoek in.

In de beide andere zaken, de openlijke geweldpleging in Echt en de vermissing van de Utrechtse Gwendolyn van der Zant, kwamen geen tips binnen.

Overigens zijn ook nog drie tips binnen gekomen naar aanleiding van de herhaling van beelden van een winkeldiefstal in Panningen uit de uitzending van 31 oktober. Ook deze tips zullen door de politie worden onderzocht.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 ­ 88 44 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 28 november 2006.