Ingezonden persbericht


Media alert

BMC Software sponsort Tooling Event 2006 in Rotterdam

Kees van den Andel, Solution Architect Security van BMC, geeft presentatie over Business Service Management

Schiphol-Rijk, 18 oktober 2006 - BMC Software Inc, is één van de goldsponsporen van de vierde editie van het Tooling Event. Dit zal plaatsvinden in Rotterdam op 15 november aanstaande. Het evenement zal dit jaar in het teken staan van transparantie in de ICT-dienstverlening. Kees van den Andel, Solution Architect Security bij BMC Software, zal een presentatie geven vanuit het deelgebied Compliance en zich focussen op de vraag: 'Hoe bepaalt u de waarde van Business Service Management (BSM) voor uw organisatie?' BSM is de strategie van BMC Software, die als doel heeft de IT-infrastructuur binnen organisaties beter in lijn te brengen met de zakelijke doelen.

Waarom is dit evenement het bezoek waard?

Juist nu, in een tijd van economische opleving en een volwassenwording van de markt voor beheertools, is het van essentieel belang dat uw ICT-organisatie duidelijk laat zien wat zij te bieden heeft. Transparantie gaat over het inzicht hebben in je eigen organisatie, maar dat ook kunnen geven aan anderen. Tijdens het Tooling Event 2006 zullen meer dan 30 vooraanstaande IT bedrijven over dit thema spreken en u tijdens deze sessies inzicht bieden in transparantie vanuit de invalshoeken van service management, asset management, compliance, infrastructure en tooling in het algemeen. Dit jaar staat voor het eerst een onafhankelijke programmacommissie garant voor de objectiviteit van zowel de leverancierssessies als de presentaties van ervaringsdeskundigen.

Het Tooling Event 2006 vindt op woensdag 15 november aanstaande plaats in het WTC te Rotterdam. Voor meer informatie kunt u kijken op www.toolingevent.nl . Naast de presentatie die BMC Software zal verzorgen, kunt u BMC Software ook bezoeken op hun stand tijdens het evenement. Het standnummer is 19.

Over BMC Software

BMC Software, Inc. (NYSE:BMC), is een vooraanstaand leverancier op wereldschaal van oplossingen op het gebied van Enterprise Management voor het beheer van IT-infrastructuur vanuit zakelijk perspectief. BMC Software levert oplossingen voor Business Service Management in de vorm van bedrijfssystemen, applicaties, databases en Service Management. BMC Software is opgericht in 1980 en realiseerde over het boekjaar 2006 een omzet van meer dan 1,5 miljard dollar. Meer informatie over BMC Software vindt u op www.bmc.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbeth Kramer

Text 100 Public Relations

Tel: 0031 (0) 20 530 43 49

E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl

###

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © Copyright 2006, BMC Software, Inc.