Gemeente Berkelland


Uitnodiging openbare hoorzitting d.d. 15 november 2006

Op woensdag 15 november 2006 om 19.30 uur vindt een openbare hoorzitting van de Hoorzittingscommissie plaats. Tijdens deze vergadering kunnen mondelinge zienswijzen naar voren worden gebracht ten aanzien van ter inzage liggende ontwerp-bestemmingsplannen en ontwerp-besluiten tot het verlenen van vrijstelling van een bestemmingsplan (artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening).

Aan de orde komen:

- het ontwerp-besluit over de vorming van nieuwe natuur op een perceel aan de Baksmaatdijk, gelegen tussen de Lage Scheiddijk en de Slinge, en op het perceel Hoge Scheiddijk 7 te Ruurlo;
- het ontwerp-bestemmingsplan "Aanbouwen, uitbouwen en bijgebouwen".

De zitting vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. De ontwerp-besluiten tot het verlenen van vrijstelling en het ontwerp-bestemmingsplan liggen momenteel ter inzage in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis. Wilt u van het spreekrecht gebruikmaken? Dan kunt u dit tot op de dag van de vergadering uiterlijk tot 17.00 uur melden aan de secretaris van de hoorzittingscommissie, mevrouw W. Okma-Kuiper (telefoonnummer 0545-250 258). Als inspreker vermeldt u daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp of onderwerpen waarover u het woord wilt voeren.


---- --