Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 15 november t/m vrijdag 24 november 2006

Woensdag 15 november
18.00 uur
Wethouder Kruyt huldigt Amersfoorters die in het afgelopen jaar sportkampioen geworden zijn. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

Donderdag 16 november
09.15 uur
Wethouder Hekman brengt met wijkbewoners een bezoek aan de wijken Malburgen in Arnhem en Oldenbarneveld in Barneveld in het kader van stedelijke vernieuwing. Startlocatie: De Groene Stee, Wiekslag 93 te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij de jaarlijkse 100+ lunch van de VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven). Locatie: Meander Medisch Centrum, locatie Elisabeth, Ringweg Randenbroek 110 te Amersfoort

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans ontvangen nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Kruyt zijn aanwezig bij de heropening van de Amersfoortse stadsbierbrouwerij De Drie Ringen. Na een verbouwing met verplaatsing van de brouwketels is een groter en representatief proeflokaal gecreëerd. Locatie: Stadsring 15 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Van Daalen maakt een rondwandeling in de stad met straatadvocaat René Slotboom van Motiva en ontmoet dak- en thuislozen. Locatie: start rondwandeling: Stadhuisplein 1, Amersfoort.

20.30 uur
Wethouder Kruyt woont het openingsconcert bij van het Global Village Festival. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Vrijdag 17 november
17.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de tentoonstelling "Spaart u zegels?". Er is werk te bezichtigen van kunstenaars die afbeeldingen ontwierpen voor spaarzegelacties bij koffie, chocola of biscuit tussen 1920 en 1940. Locatie: Meander Medisch Centrum, locatie Elisabeth, Ringweg Randenbroek 110 te Amersfoort.

Zaterdag 18 november
13.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet Sint Nicolaas welkom in Amersfoort. Locatie: de nieuwe Eemkade te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Eerdmans zal in het kader van het 1000-jarig bestaan van het Christendom een bijeenkomst van mensen uit vele kerken en groepen van de Eemlandse samenleving bijwonen. Locatie: St. Joriskerk, De Hof te Amersfoort.

20.15 uur
Wethouder Kruyt zal een feestelijk concert bijwonen dat in het kader van het Mozartjaar door Toonkunst Oratorium Vereniging Amersfoort wordt gegeven. Locatie: RK Kerk Heilig Kruis, Liendertseweg 42 te Amersfoort.

Maandag 20 november
13.15 uur
Wethouder Eerdmans neemt deel aan de conferentie 'Verzuimbeleid de basis'. Locatie: Hotel Van der Valk, Philipstraat 18 te Leusden.

15.00 uur
Wethouder Luchtenveld spreekt tijdens het symposium 'Industrieel Erfgoed in de provincie Utrecht'. Tijdens dit symposium wordt het rapport met de top 20-lijst van belangrijke industriele monumenten aangeboden aan de gedeputeerde de heer Van Bergen. Locatie: Wagenwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen, Soesterweg 260 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij de informatiebijeenkomst Waterschap over Amersfoorts eigen waterplan in relatie tot de Europese kaderrichtlijn water. Locatie: Waterschap Vallei en Eem, Fokkerstraat 16 te Leusden.

Woensdag 22 november
± 22.00 uur?
Burgemeester Van Vliet-Kuiper geeft de plaatselijke uitslagen van de Tweede-Kamerverkiezingen tijdens de 'uitslagenavond'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 23 november
09.30 uur
Wethouder Van 't Veld opent de informatiebijeenkomst "Sluitende aanpak Jeugd en Veiligheid". Locatie: Stadhuis, Molendijkzaal, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Eerdmans opent de ABC-school De Laak. In deze tweede Amersfoortse Brede Combinatieschool in Vathorst, zijn ondergebracht de basisscholen De Vuurvogel (pc), De Gondelier (openbaar) en Op Maat (speciaal onderwijs). In dit gebouw zijn verder gehuisvest de voorzieningen voor kinderdagopvang van Humanitas, peuterspeelzalen van de SWA en buitenschoolse opvang van de SKON. Locatie: Zwartsluiskade 2 te Amersfoort.


---- --