thalys.mobi Verstrekt Eenvoudige Toegang tot ................

Dotmobi

thalys.mobi Verstrekt Eenvoudige Toegang tot Reisinformatie op Mobiele Telefoons

DUBLIN, Ierland, November 14 /PRNewswire/ --


- Reizigers Onderweg Hebben Treingegevens Nu letterlijk Aan Hun Vingertoppen

Om aan de behoeften van zes miljoen reizigers onderweg tegemoet te komen, heeft Thalys International recentelijk thalys.mobi, de mobiele variant van de website van het treinbedrijf, gelanceerd. Reizigers in West-Europa kunnen nu met elke mobiele telefoon met internetverbinding op thalys.mobi gemakkelijk toegang krijgen tot reisinformatie en spoorwegregelingen.

Met het hoofdkwartier in Brussel is Thalys het enige Europese hoge snelheids netwerk dat Frankrijk, België, Duitsland en Nederland dagelijks verbindt. Thalys.mobi voorziet klanten in een paar simpele klikbewegingen van reisinformatie, inclusief tarieven en dienstregelingen.

"Dit is een ander middel voor ons om kwalitatief hoogstaande service te communiceren met en te leveren aan onze zakelijke en vrijetijds reizigers," zei Yves Vieux-Pernon, Internet Project Manager van Thalys. "Reizigers hebben toegang nodig tot de meest up-to-date transport informatie wanneer zij onderweg zijn. Op thalys.mobi kunnen individuen tijdschema's, tarieven en promotie-aanbiedingen controleren. In 2007 zullen ze ook updates over storingen via hum mobiele telefoons kunnen ontvangen.

Neil Edwards, algemeen directeur van dotMobi voegde toe: "Het aan de reizigers geven van de informatie die ze nodig hebben voor een stressvrije reis is belangrijk. Mensen hebben behoefte aan betrouwbare toegang tot reisgegevens als ze onderweg zijn, dus is het logisch dat thalys.mobi wordt gewaardeerd onder de klanten."

Bezoek thalys.mobi om meer over Thalys te weten te komen.

Voor meer informatie over .mobi domeinen en hoe u .mobi domeinen kunt registreren Bezoekt u: dotmobi.mobi. Bezoek het dotMobi blog op blog.mobi.

Over Thalys International

In 2006 vierde Thalys zijn tiende verjaardag. Vandaag hebben meer dan 50 miljoen passagiers gereisd tussen Parijs, Brussel, Amsterdam en Keulen met Thalys treinen. Het is zelfs dotmogelijk om met Thalys' "Kaartvrije" service zonder een papieren vervoersbewijs te reizen.

In 2008 zal Thalys Brussel-Amsterdam en Brussel-Keulen in anderhalf uur alsmede Parijs-Amsterdam en Parijs-Keulen in drie uur met elkaar verbinden.

Thalys is een gemeenschappelijke dochtermaatschappij van SNCB, SNCF, DB AG en NS.

Over dotMobi

dotMobi (de informele naam voor mTLD Top Level Domain Ltd.), een zakelijk samenwerkingsverband gevestigd in Dublin, Ierland, met kantoren in Washington DC, leidt de ontwikkeling van Internetgebruik voor mobiele telefoons door het opzetten van de .mobi domeinnaam. Uniek in vergelijking met andere domeinnaam leveranciers, belooft dotMobi dat diensten en sites ontwikkeling rondom .mobi geoptimaliseerd zijn voor gebruik door mobiele apparatuur. Reizigers onderweg kunnen vertrouwen hebben dat de Internetsite of
-service zal werken op hun mobiele apparatuur wanneer het .mobi adres wordt gebruikt.

dotMobi wordt ondersteund door vooraanstaande mobiele operators, fabrikanten en Internetinformatie leveranciers, inclusief Ericsson, GSM Association, Hutchison 3, Microsoft, Nokia, Orascom Telecom, Samsung Electronics, Syniverse, T-Mobile, Telefonica Moviles, TIM en Vodafone.
dotMobi is tevens een sponsor van W3C's Mobile Web Initiative.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vance Hedderel
dotMobi (mobile Top Level Domain, Ltd.)

+1-703-485-5563
vhedderel@mtld.mobi

Sasha Manners
Edelman Public Relations

+44(0)20-7344-1504
sasha.manners@edelman.com

Patricia Baars & Violaine Tennstedt
Thalys International

+02-504-05-99 & +02-548-06-34
presse@thalys.com

Website: www.dotmobi.mobi
blog.mobi

Contact:

Vance Hedderel van dotMobi (mobile Top Level Domain, Ltd.), +1-703-485-5563, vhedderel@mtld.mobi; of Sasha Manners van Edelman Public Relations, +44(0)20-7344-1504, sasha.manners@edelman.com, voor dotMobi; of Patricia Baars & Violaine Tennstedt, beiden van Thalys International, +02-504-05-99, +02-548-06-34, presse@thalys.com