Ingezonden persbericht


Vanaf heden vertegenwoordigt LEWIS PC Tools in de Benelux.

PC Tools is leverancier en ontwikkelaar van softwareproducten voor het beschermen van de privacy en het beveiligen van Windows-computers. PC Tools ontwikkelt software voor het beveiligen, beschermen en onderhouden van het Windows-besturingssysteem.

PC Tools is met name bekend van zijn producten Spyware Doctor en Registry Mechanic. Spyware Doctor is een anti-spywaretoepassing om Windows-computers te beschermen tegen privacydreigingen. Registry Mechanic is een registerschoonmaker die Windows-fouten verhelpt en softwareprestaties verbetert.

PC Tools(TM) is een private onderneming met kantoren in Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Australië. PC Tools is oorspronkelijk in 1998 opgezet als onderdeel van het WinGuides Network en is in 2004 omgezet tot PC Tools. PC Tools bestaat uit een team van professionals afkomstig uit diverse disciplines en heeft wereldwijd meer dan 150 medewerkers. De producten en services van PC Tools worden door miljoenen personen gebruikt, met geregistreerde klanten in meer dan 196 landen. De producten zijn geschikt voor de individuele gebruiker, kleine bedrijven, non-profit organisaties, educatieve instellingen, overheidsorganisaties en Fortune 500-bedrijven.

Voor meer informatie over PC Tools en zijn producten kunt u kijken op: www.pctools.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn in verdere informatie over PC Tools, een review of een interview, dan kunt u contact opnemen met LEWIS PR, Ingrid van den Nieuwenhof of Marisa Pumares op +31 (0)40 235 46 00, ingridv@lewispr.com of marisap@lewispr.com.

Met vriendelijke groet.
Marisa Pumares

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com