PERSBERICHT


- Lancering van Mamut Kassa voor het MKB
Mamut lanceert efficiënte en gebruiksvriendelijke
kassaoplossing

(Schiphol-Rijk, 15 november 2006) Mamut Software lanceert vandaag Mamut Kassa: een gebruiksvriendelijke kassaoplossing voor het MKB. Mamut Kassa integreert naadloos met Mamuts boekhoudsystemen en helpt kleine ondernemers met de verbetering van hun persoonlijke dienstverlening en verhoging van de verkoop.

"Een efficiënt en gebruiksvriendelijk kassasysteem draagt bij aan de verhoging van de klantenservice. Mamut Kassa helpt ondernemers met het vergemakkelijken van de dagelijkse werkzaamheden - zoals het afhandelen van betalingen. Hierdoor houden zij tijd over voor andere belangrijke activiteiten," zegt Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut.

Geschikt voor alle winkels
De oplossing vergemakkelijkt het beheren van een winkel: dankzij duidelijke knoppen en een touch screen worden klantentransacties snel verwerkt - van het invoeren van producten tot betaling. Daarnaast heeft de ondernemer altijd toegang tot bijgewerkte informatie van het boekhoudsysteem, inclusief de voorraden en klanteninformatie. Mamut Kassa kan gebruikt worden voor alle bedrijven met directe verkoop, zoals boekhandels, kledingwinkels, schoenenzaken, sportwinkels, speelgoedwinkels, drogisterijen, bloemenwinkels of meubelzaken.

Vereenvoudigde boekhoudprocedures
Het kassaregister wordt automatisch geplaatst in de registers en klantenkaarten van het boekhoudsysteem. Het enige wat de Mamut Kassa-gebruiker hoeft te doen is het goedkeuren van de rapporten. Dankzij deze geautomatiseerde procedure besparen kleine bedrijven tijd en geld. Daarnaast behouden zij een beter overzicht van wat er zich in het bedrijf afspeelt.

Professionalisering van kleine ondernemingen
Doordat Mamut Kassa in verbinding staat met een Mamut boekhoudsysteem, kan de ondernemer de bestel- en verkoopgeschiedenis van een klant opvragen, terwijl deze klant in de winkel is. Kleinere bedrijven kunnen een modern kassasysteem installeren, met optionele uitrusting zoals touch screens, een bonnenprinter, een display voor klanten en een barcodelezer. Door het bedrijfslogo en aanvullende informatie aan bonnen, facturen en kredietnota's toe te voegen krijgt elke winkel een professionele en consistente uitstraling.

Verkrijgbaarheid
Mamut Kassa is vanaf heden verkrijgbaar tegen een introductieprijs van 329,-. De hardware voor de Mamut kassaoplossing wordt in de Benelux door TCP Benelux B.V. gedistribueerd.

Kijk voor meer informatie en screenshots van Mamut Kassa op www.mamut.nl/pos
---

Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde softwareoplossingen en internetdiensten voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie, e-commerce, domeinen, e-mail, web hosting en beveiliging. Meer dan 300.000 Europese klanten vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Voor meer informatie over Mamut en haar oplossingen zie www.mamut.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut Software, tel 06-55883031, email: davek@mamut.nl of
Kalle Siebring van Hill & Knowlton, tel 020 404 47 07, email: ksiebring@hillandknowlton.com


---- --