ANWB Special Wintersport 2007


gratis en exclusief voordeel voor leden

DEN HAAG, 20061115 -- Dit wintersportseizoen presenteert de ANWB een informatief en glossy magazine voor de wintersportliefhebber. De ANWB Special Wintersport 2007 biedt onder andere 's werelds grootste skitest, toeristische reportages en uitgebreide beschrijvingen van meer dan 300 wintersportplaatsen. Het magazine is gratis en exclusief verkrijgbaar voor ANWB-leden.

De nieuwe superdikke Special Wintersport 2007 biedt uitgebreide reportages over populaire wintersportplaatsen zoals Seefeld, Kleinwalsertal, Tignes, Arosa en Villars. Ook opkomende gebieden als Spindleruv Mlyn (Tsjechië), Bansko (Bulgarije) en Skeikampen (Noorwegen) komen ruimschoots aan bod.
De uitgave is een handig hulpmiddel bij de voorbereiding van de wintersportvakantie. Het magazine geeft inzicht in de omvang van de skigebieden én, uitgesplitst naar niveau, de mogelijkheden voor alpineskiërs, snowboarders, langlaufers en wandelaars. Ook de sneeuwzekerheid, het prijsniveau, de sfeer en de après-skimogelijkheden zijn vermeld.

Tot slot maken onderwerpen als `de grootste skitest ter wereld' (zo'n 120 modellen), een overzicht van de nieuwste skikleding (18 kijkpagina's met de nieuwste ski-outfits) en de belangrijkste trends op wintersportgebied de inhoud compleet. Kortom, een inspirerende uitgave voor zowel beginnende als ervaren wintersporters van alle leeftijden!

De gratis nieuwe Special Wintersport 2007 is een bundeling van het voormalig Handboek Wintersport en het magazine SKI (¤ 6,95).

De Special ANWB Wintersport 2007 is gratis en exclusief voor ANWB-leden verkrijgbaar bij ANWB-winkels of te bestellen via anwb.nl.





ANWB