Gratis hulp bij Stemkompas en Kieswijzer


AMSTERDAM, 20061115 -- Er is gebleken dat een groot aantal mensen moeite heeft met het invullen van Kieskompas en Stemwijzer. Het gaat hierbij om zowel Internetverbindingsproblemen of problemen met het invullen van de site zelf. Tot de verkiezingen zal Guidion iedereen gratis helpen die problemen heeft om Kieskompas of Stemwijzer in te vullen.

Elke kiezer kan gratis bellen naar 020-5301172. Deze lijn zal elke werkdag van 09.00-17.00 tot en met 22 november bereikbaar zijn..

Hij of zij wordt dan meteen geholpen door een ervaren Guidion PC Piloot. Eerst zal het probleem telefonisch verholpen proberen te worden, mocht dit niet lukken dan zal een PC piloot bij de desbetreffende persoon thuis komen om het probleem te verhelpen. Guidion wil op deze wijze een bijdrage leveren aan de verkiezingen en het gebruik van Stemwijzer en Kieskompas stimuleren.

Over Guidion
Guidion is een organisatie die consumenten en bedrijven helpt met het oplossen van computerproblemen bij hen thuis of op kantoor. Met 85 vestigingen door heel Nederland en 150 gecertificeerde PC Piloten is zij op 18 minuten rijafstand van elke Nederlander. Guidion PC Piloten voldoen aan strenge eisen. Guidion werkt o.a. voor klanten van Planet Internet en Het Net.





Guidion