Centennium sluit partnerships met BI softwareleveranciers


DEN HAAG, 20061115 -- In het licht van de aanhoudende groei en explosieve ontwikkeling van haar bedrijfsvoering is Centennium BI expertisehuis formele partnerships aangegaan met de meest toonaangevende leveranciers van business intelligence en datawarehouse software, tools en platformen. Met deze partnerships verstevigt de BI dienstverlener haar marktpositie en bevestigt zij haar onafhankelijke en objectieve status.

Haar onafhankelijkheid ten opzichte van de softwareleveranciers in de dynamische wereld van business intelligence en datawarehousing, is ??n van de drie kernwaarden van Centennium. Dat die uitgangspositie een solide samenwerking met softwareleveranciers niet in de weg hoeft te staan bewijst de Haagse dienstverlener door in de afgelopen periode met een groot aantal partijen formele partnerships aan te gaan.

Dankzij de partnerships met deze toonaangevende BI vendors is Centennium nog beter in staat om haar opdrachtgevers met specifieke, hoogstaande en meest actuele expertise te bedienen. Onder andere door specifieke trainingen, certificeringen, deelname aan b?ta-programma's alsmede regelmatig contact met en inzicht in de visie van de diverse partijen. "In tegenstelling tot een aantal andere BI dienstverleners kiezen wij bewust niet voor ??n leverancier of ??n specifieke tool, maar voor partnerships met alle belangrijke vendors in onze markt", aldus Mr Peter R. Poharnok, directeur en eigenaar van Centennium. "De intensieve samenwerkingsverbanden bieden ons bovendien de kans vooruit te kijken en de toekomstvisie van de verschillende leveranciers te vertalen naar lange termijn oplossingen voor onze opdrachtgevers."

Centennium sluit 2006 af als Certified Partner van Microsoft, Authorized Consulting Partner van Informatica en Business Objects, Partner van Oracle Nederland, Consulting Partner van Cognos en ProClarity en Business Partner van IBM. Samen bedienen deze internationale softwareleveranciers het overgrote deel van de markten voor business performance management, business intelligence, datawarehousing en data-integratie.

Centennium BI expertisehuis is gevestigd in Den Haag, aan het Lange Voorhout. Het bedrijf beschikt over ruime kennis van en diepgaande ervaring met nagenoeg alle technische ?n bedrijfskundige facetten van business intelligence en datawarehousing. Met 38 medewerkers behoort Centennium BI expertisehuis inmiddels tot een van de grotere, zelfstandige en onafhankelijke, aanbieders van BI expertise in Nederland.
Voor meer informatie over Centennium zie: www.centennium.nl.