Project Gemeente Westland

blijk van waardering
Middag voor mantelzorgers als blijk van waardering Publicatiedatum: 03-11-2006

De gemeente Westland organiseert samen met Bureau Informele Zorg op donderdag 16 november 2006 een informatieve middag waarbij de mantelzorger in het spotlicht staat. De middag met allerlei activiteiten zoals diverse spelactiviteiten, stoelmassage en bloemschikken is een blijk van waardering voor alle mantelzorgers in de gemeente Westland.

Mantelzorgers zorgen ervoor dat iemand uit hun persoonlijke omgeving zelfstandig kan blijven functioneren. Dat kan bijvoorbeeld zijn door het helpen van de buurman met koken omdat hij dat zelf niet meer kan of het regelmatig verzorgen van een vader of moeder omdat deze zorg nodig heeft. Er zijn allerlei vormen van mantelzorg.

Wethouder Marga de Goeij zal het Mantelzorg-Meesterwerk uitreiken aan een persoon die symbool staat voor de grote groep mantelzorgers in de regio.
Mantelzorgers zijn van harte welkom vanaf 13.00 uur in De Binnenhof te Naaldwijk. Het programma duurt tot 17.30 uur. U kunt zich aanmelden voor deelname aan deze middag bij Bureau Informele Zorg tel. 015-2191833 of via email informelezorg@maatzorg.nl (graag voor 13 november)