Politie Midden- en West Brabant

Politie onderzoekt gewapende overval Rijen

RIJEN, 16 november 2006

Woensdag 15 november omstreeks 19.40 uur heeft een nog onbekende man een gewapende overval gepleegd op een benzinestation in de Heistraat.

De gemaskerde man kwam de zaak binnen lopen en bedreigde een medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij eiste geld en ging er, toen hij dit gekregen had, te voet vandoor in de richting van het Looiersveld.

Het gaat om een blanke, jonge man van ongeveer 25 jaar oud. De man had een opvallend slank postuur, was ruim 1.95m lang en had felgekleurde ogen. Verder was hij geheel in het zwart gekleed en droeg hij tijdens de overval een muts. Hij had bovendien een plastic tas, in de kleuren blauw-wit, bij zich.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de overvaller. Daarbij is woensdagavond onder andere een politiehond ingezet. Verder is de politie bezig met een buurtonderzoek en is er een sporenonderzoek verricht.

Uiteraard kan de politie de hulp van het publiek goed gebruiken. De politie is dan ook benieuwd of er mensen zijn die aanslaan op het hierboven genoemde signalement of die menen iets verdachts te hebben gezien in de omgeving van het benzinestation. Bovendien vraagt de politie de aandacht van treinreizigers, die woensdagavond station Gilze-Rijen hebben aangedaan. Mocht iemand de plastic tas gevonden hebben, dan wordt hij of zij verzocht dit direct bij de politie te melden. Alle tips zijn welkom op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via de meldlijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Auteur: Leonie van Ooijen