Vrouw uit Nederweert wint EUR 1.000.000 met Lotto

De lotto

Persbericht

Vrouw uit Nederweert wint EUR 1.000.000 met Lotto

Rijswijk, 16 november 2006

Een vrouw van 34 uit Nederweert heeft in de Lotto-trekking van afgelopen zaterdag de hoofdprijs van EUR 1.000.000 gewonnen. Ze had de zes getrokken getallen goed. Indien ze ook voor de kleur rood had gekozen, had ze de Jackpot van EUR 4.000.000 gewonnen. Gisteren overviel Robert ten Brink de winnares op haar werk met een Lotto-cheque van EUR
1.000.000. De vrouw, die van blijdschap niet kon stoppen met huilen, was ontzettend blij. 'Mijn man en ik hebben twee kleine kinderen en zaten al een tijd te dubben over een nieuwe woning. We kunnen nu een prachtig huis kopen!'
De overval van Robert ten Brink wordt binnenkort uitgezonden bij Lotto Weekend Miljonairs op RTL 4.

19e miljoenenprijs in 2006
De vrouw uit Nederweert heeft met deze prijs de 19e miljoenenprijs van de Lotto-trekkingen gewonnen. In de afgelopen vier weken is er al vijf keer een miljoenenprijs gevallen, waarvan twee keer de Jackpot van EUR 4.000.000 of hoger. Sinds de introductie van het dagelijkse Lotto spel in september lopen spelers nu elke dag het risico om miljonair te worden. Aanstaande zaterdag staat de Jackpot op EUR 4.300.000.

Lotto speel je bij de Lotto-winkelier of via www.lotto.nl door zelf je 6 geluksgetallen te kiezen of door de computer je geluksgetallen te laten bepalen. Een Lotto-Lot koop je voor EUR 1.

Ruim 63 miljoen voor Goede Doelen
De opbrengsten van De Lotto komen ten gunste van Goede Doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2005 meer dan EUR 63 miljoen af aan deze Goede Doelen. Van dit bedrag gaat bijna EUR 46 miljoen naar NOC NSF. Naast de topsport profiteert zo ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld.


---

Noot voor de redactie,