Verkoop via www.DesignSchuifdeuren.nl groot succes


Internetbureau Presenter gaat partnerships aan om verkoop via internet succesvol te maken

UTRECHT, 20061116 -- Internetbureau Presenter is gestart met een nieuwe bedrijfsactiviteit. Het Utrechtse bureau gaat met haar klanten partnerships aan, om de verkoop van producten en diensten via internet optimaal te benutten. Uiteraard met een krachtige website als uitgangspunt.

De website www.DesignSchuifdeuren.nl is hiervan het eerste resultaat. Door te werken in partnerships wordt de kennis en kunde van de verschillende partijen optimaal gebundeld. Bij DesignSchuifdeuren is Presenter uiteraard verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van de website, Staaltech Aluminium is leverancier van de schuifdeuren en Bouwen met Beleid zorgt voor de installatie. De eerste schuifdeuren zijn inmiddels succesvol geplaatst, de omzet stijgt en de partijen zijn goed op elkaar ingespeeld.

Wat is de drijfveer van Presenter om te starten met deze activiteiten? Eigenaar Mas Lubbers legt uit: "Bedrijven in het MKB laten grote kansen liggen, zij weten vaak niet hoe ze een succesvolle website realiseren. Door dit vakwerk over te laten aan Presenter, kunnen deze ondernemingen zich volledig richten op het opvolgen van de aanvragen via internet. Zij zijn geen tijd kwijt aan het onderhoud van de website en het bijhouden van de internetadvertenties."

Presenter is een full-service internetbureau. Grotere organisaties hebben vaak een eigen internetafdeling, voor het MKB neemt Presenter deze taak op zich. De bijbehorende diensten zijn zeer uiteenlopend. Van technische bouw en onderhoud van de website tot opzet van de complete marketingboodschap en advertentiecampagnes op Google.

Voor meer informatie over Presenter zie www.Presenter.nl.