Salland verzekeringen organiseert week van de zorg

Salland verzekeringen n.v.

PERSBERICHT

Donderdag 16 november 2006

Salland verzekeringen organiseert samen met zorgverleners 'Week van de Zorg' van 17 t/m 25 november 2006

Op de koffie bij de psychiater, workshop zetpillen van chocola maken of een gratis fitnessles voor 70+ers? Het kan allemaal in de Week van de Zorg. In deze week houden verschillende zorgverleners in Oost-Nederland open huis en kan het publiek een kijkje achter de schermen nemen. Anders dan anders, met activiteiten voor jong en oud.

Achtergrond
Het idee voor de Week van de Zorg ontstond bij Salland verzekeringen uit Deventer. De coöperatieve zorgverzekeraar was op zoek naar een manier om de driehoeksrelatie zorgverzekeraar, -verlener en leden te benadrukken. Volgens Salland kan de één niet zonder de ander en is een goede relatie op lange termijn van groot belang. Salland verzekeringen wil op eigen wijze aantonen dat er met elkaar initiatieven van de grond kunnen komen die het zorgaanbod ten goede komen. Niet voor niets is het thema van de campagne dan ook 'Samen zijn we Salland'

Variëteit aan activiteiten
Het aantal aanmeldingen van zorgverleners en -organisaties voor de Week van de Zorg is boven verwachting groot en afwisselend. Meer dan 50 organisaties verzorgen activiteiten van vrijdag 17 tot en met zaterdag 25 november 2006. Het volledige programma is te downloaden op www.salland.nl en varieert van een rondleiding bij de tandarts tot demonstratielessen oefentherapie, van oogmetingen tot een rommelmarkt in een woonzorgcentrum. Verder kan het publiek een gratis conditiecheck doen of informatie krijgen over uiteenlopende onderwerpen als donoren, astma, drugsgebruik en lasertherapie. Ook aan kinderen is gedacht; er zijn kleurplaten en ballonnen en op diverse momenten in de week zijn er kinderactiviteiten. Het programma is ook bestemd voor mensen die geen lid zijn van Salland verzekeringen.

//////////////////////////////////////////////