Bestuurswisseling bij IAK Verzekeringen

Iak verzekeringen bv

17 november 2006
Bestuurswisseling bij IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen in Eindhoven - onderdeel van de Unirobe Groep - krijgt een nieuwe algemeen directeur. De huidige directeur drs. Han Diebels wordt per 1 maart 2007 opgevolgd door Frank Kraakman MBA (42 jaar), momenteel directeur Operationele Processen bij IAK Verzekeringen.
Vanaf 1 maart 2007 bestaat de directie van IAK Verzekeringen - naast Kraakman - uit Gerard Boudewijns (Financiën & Administratie), Jan-Pieter Drost (Operationele Processen) en Rob Somers (Commercie).

Deze directiewisseling is het gevolg van de recente acquisitie door AEGON van alle aandelen van de Unirobe Groep. Han Diebels volgt Joop van Berkum op als bestuursvoorzitter van de Unirobe Groep en wordt tevens bestuurslid van de Unirobe Meeùs Groep. Van Berkum wordt voorzitter van de laatstgenoemde Groep.

Over IAK Verzekeringen
IAK Verzekeringen is een sterke landelijke speler op het gebied van bedrijfs- en collectieve (personeels)verzekeringen. IAK behartigt al ruim 75 jaar de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven en behoort tot de top van het Nederlandse assurantie-intermediair/ volmachtbedrijf. De ruim 300 medewerkers van IAK Verzekeringen bieden bedrijven en hun personeel een compleet pakket aan verzekeringen en financiële diensten.

Unirobe Groep is onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep. Dit is een netwerk van bemiddelingsbedrijven met een omzet van circa 300 miljoen euro en ruim 3.000 medewerkers. Met 125 vestigingen en 19 labels is de Unirobe Meeùs Groep het op één na grootste intermediair-netwerk in Nederland.

noot voor de redactie (