Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Warnsveld - Winkeldiefstal met geweld en bedreiging       |
Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is afgelopen donderdag (16/11) door winkelpersoneel van een supermarkt aan de Dreiumme in Warnsveld betrapt opwinkeldiefstal. Bij zijn aanhouding gedroeg hij zich zeer agressief.

Afgelopen donderdag (16/11) omstreeks 14:35 uur heeft personeel van een supermarkt aan de Dreiumme in Warnsveld een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats betrapt op winkeldiefstal. De man had diverse goederen ontvreemd. Toen het personeel hem hierop aansprak werd de man agressief en uitte hij diverse bedreigingen jegens hun. Het personeel slaagde erin de man te overmeesteren en hebben hem overgeleverd aan de politie die ter plekke kwam. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Terwolde - Snelheidscontrole                              |
Donderdag (16/11) heeft de politie naar aanleiding van klachten een snelheidscontrole uitgevoerd op de Bandijk in Terwolde.

De politie heeft donderdagmiddag (16/11) op de Bandijk in Terwolde een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal werden 10 bestuurders bekeurd, waarbij de snelste bestuurder 96 km/u reed, waar een maximum snelheid van 60 km/u is toegestaan. De controles worden uitgevoerd naar aanleiding van klachten over het snelheidsgedrag op de Bankdijk en dit keer bleken twee aanwonenden het gas te diep ingetrapt te hebben. Ook zij krijgen een bekeuring thuisgestuurd.

Einde berichten

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --