Gemeente Duiven


Ontwerp-bestemmingsplan ''Kloosterkamp-Zuid''

---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 16 november 2006 in het gemeentehuis, sectorbalie Grondgebied, voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' met bijbehorende stukken.

Het bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' beoogt de bouw van maximaal 150 woningen mogelijk te maken. Op deze wijze wordt tegemoet gekomen aan de woningbehoefte voor de gemeente Duiven tot aan 2010. De betreffende gronden zijn globaal aangegeven gelegen ten noorden van de Heilweg en ten westen van de Eltensestraat. Het bestemmingsplan vormt de planologisch-juridische grondslag voor de genoemde ontwikkeling.

Gedurende de genoemde termijn is eenieder bevoegd zijn/haar zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan de Gemeenteraad, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar. Op 9 januari 2006 zal de Raadscommissie Grondgebied degenen, die een zienswijze hebben ingediend en deze mondeling willen toelichten, horen.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via mw. N. Droppers-van Woerkom. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 22.