ROC van Amsterdam in de prijzen

Roc van amsterdam

Jaarverslag 2005 wint Best Practice voor missie, visie, strategie en doelstellingen Deloitte

Amsterdam, 17 november 2006
Het ROC van Amsterdam is met haar jaarverslag 2005 tot winnaar uitgeroepen van de Best Practice in de categorie missie, visie, strategie en doelstellingen 2006. De Best Practice vormt onderdeel van een competitie die is uitgeschreven door accountants- en adviesbureau Deloitte als stimulans voor kwaliteitsverbetering van verslaglegging en prestatieverantwoording door publieke organisaties.

De competitie, bedoeld voor publieke organisaties zoals provincies, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, telde dit jaar 55 deelnemers. De Beste Practice 2006 voor de genoemde categorie werd donderdag 16 november jongstleden aan het ROC van Amsterdam uitgereikt tijdens een door Deloitte georganiseerd symposium in de Oude Raadzaal te Den Haag.

Naar het oordeel van de jury is het ROC van Amsterdam zich bewust van haar omgeving en geeft de onderwijsinstelling in haar jaarverslag weer hoe belangrijke ontwikkelingen van invloed zijn op haar beleid en doelstellingen. Daarnaast geeft het ROC van Amsterdam helder haar beleidscyclus weer en heeft de organisatie aandacht voor haar governance.

De jury spreekt haar waardering uit voor de Beste Practice van het ROC van Amsterdam en hoopt dat deze andere publieke organisaties tot inspiratie kan zijn.