Fannie Mae prijst 1,1 miljard US dollar van Benchmark .......

Fannie mae

Fannie Mae prijst 1,1 miljard US dollar van Benchmark REMIC(TM) Trust 2006-B2

WASHINGTON, November 17 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) kondigde vandaag aan dat het bedrijf 1,1 miljard Amerikaanse dollar uitgaf aan Benchmark REMIC(TM) Trust 2006-B2, Klasse AB, CUSIP 31396LYT1, een gegarandeerde vervalklasse (Guaranteed Maturity Class, GMC) met een klassecoupon van 5,50 procent en een definitieve vervaldatum van 27 mei 2014. De GMC-uitgifte werd geprijsd op 99,9102 om 5,44 procent op te brengen, of +73 basispunten over de geïnterpoleerde Schatkistcurve. De overdracht is gepland op 21 november 2006.

Lehman Brothers Inc., J.P. Morgan Securities Inc. en UBS Securities LLC zullen dienen als de hoofdondertekenaars voor Benchmark REMIC Trust 2006-B2. Co-managers van de transactie zullen Banc of America Securities LLC, Citigroup Global Markets Inc. en Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated zijn. De transactie zal tevens een verkoopgroep omvatten.

Informatie over Benchmark REMIC Trust 2006-B2, waarvan de GMC een onderdeel is, wordt beschikbaar in de overdrachtprospectus op de pagina Prospectus en Gerelateerde documenten van de website van het bedrijf op
www.fanniemae.com/mbs/documents/remic/remicprospectussupplements.jhtml

Fannie Mae is een bedrijf dat is genoteerd op de beurs van New York. Het bedrijf werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil de Amerikaanse Droom via zijn American Dream Commitment voor miljoenen starters toegankelijk maken door de huizenmarkt voor deze groep uit te breiden. Tevens wil het bedrijf het percentage huizenbezitters opstuwen tot 55 procent, het bezitten en huren van een huis voor miljoenen families die hun huis dreigen te verliezen, verbeteren en de hoeveelheid beschikbare en betaalbare huizen uitbreiden, daar waar dat het meeste nodig is. Meer informatie over Fannie Mae kunt u vinden op www.fanniemae.com.

Dit persbericht is niet bedoeld als aanbod obligaties van Fannie Mae te verkopen, noch als aanbod obligaties van Fannie Mae te kopen. Niets in dit persbericht houdt advies in over de voordelen van het kopen of verkopen van een particuliere investering. Een investeringsbesluit betreffende enige aankoop van obligaties waarnaar hierin wordt verwezen, mag slechts gemaakt worden op basis van informatie die is verkregen uit de aanbiedingsnieuwbrief van Fannie Mae van 17 oktober 2005, en geen vertrouwen mag gesteld worden in de volledigheid of nauwkeurigheid van de informatie die in dit persbericht wordt weergegeven.

Handel niet in obligaties tenzij u de aard en mate van risico ervan begrijpt. Wees er tevreden mee dat ze voor u beschikbaar zijn in het kader van uw omstandigheden en financiële positie. Als u twijfelt, dient u een voldoende gekwalificeerde financieel adviseur te raadplegen.

Benchmark Notes is een geregistreerd handelsmerk en Benchmark REMIC is een handelsmerk van Fannie Mae. Onbevoegd gebruik van deze merken is verboden.

Website: www.fanniemae.com

Contact:

Dana Rucker van Fannie Mae, +1-202-752-6361