Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ)

Nieuwe bij- en nascholing gezondheidsbevordering en preventie in 2007

17 november 2006

Voor gezondheidsbevorderaars en preventiemedewerkers die hun competenties gericht willen verbeteren, op inhoudelijk vlak én op het strategisch vlak, verschijnt vandaag een nieuw programma bij- en nascholing 2007. Ook in 2007 continueren het NIGZ en de NSPOH hun samenwerking op het gebied van scholing in de gezondheidsbevordering en preventie. Zij bieden een breed, actueel en kwalitatief hoogwaardig onderwijsaanbod, afgestemd op de behoeften van zowel de nieuwkomer in het veld als de senior professional die zich meer bezig houdt met beleidsmatige of strategische werkzaamheden. Veel modulen lenen zich uitstekend voor een regionale of in-company uitvoering.

Alle modulen zijn geschikt voor gezondheidsbevorderaars en preventiemedewerkers, werkzaam bij de GGD, de RIAGG/GGZ, de verslavingszorg, de thuiszorg of bij landelijke categorale instellingen en ondersteuningsinstituten. Een aantal modulen is ook geschikt voor patiëntenvoorlichters in ziekenhuizen. De modulen vinden plaats bij de NSPOH in Amsterdam of bij het NIGZ in Woerden.

Inschrijven
Geïnteresseerden vinden meer informatie over het scholingsaanbod op de website van het NIGZ, www.nigz.nl/cursuscongres en van de NSPOH, www.nspoh.nl/gezondheidsbevordering. Opvragen of downloaden van de brochure en inschrijven voor het scholingsprogramma kan ook via beide websites.


---

Noot voor de redactie,