Ingezonden persbericht


Kerstmis valt vroeg dit jaar: de nieuwe Xbox 360-accessoires komen eraan

Schiphol-Rijk, 13 november 2006 - Is het mogelijk om téveel keus te hebben? Wij denken van niet. Met Xbox 360 heb je de keuze, deze Kerst. De keus uit 160 geweldige games die vóór het einde van het jaar verkrijgbaar zijn, waaronder toptitels als 'Viva Piñata' en 'Gears of War'. De keus om je bij 4 miljoen andere gamers aan te sluiten op Xbox Live. En nu kun je ook nog kiezen uit een heleboel fantastische accessoires om je Xbox 360 te verbeteren en te pimpen!

Voer je beleving van de nieuwe generatie draadloze games naar nog grotere hoogten met de Xbox 360 Wireless Headset. Leuk de 'looks' van je Xbox 360 op met de nieuwe Halo- of 'Viva Piñata'-faceplate. Racefans kunnen nu het ultieme racerealisme ervaren met het Xbox 360 Wireless Wheel met Force Feedback. Met kerstmis ligt het allemaal in de winkel, als aanvulling op het toch al indrukwekkende assortiment accessoires, zoals de Xbox Live Vision camera.

Verkrijgbaar vanaf 17 november:


* Xbox 360 Faceplates. Verfraai je console met één van de drie nieuwe 'special-edition'-faceplates, met afbeeldingen uit je favoriete game, waaronder 'Halo' en 'Viva Piñata' (verwachte adviesprijs: ¤ 19,99)

Verkrijgbaar vanaf 24 noveember:


* Xbox 360 Wireless Headset. De ultieme draadloze gamebeleving: deze stijlvol vormgegeven headset werkt naadloos samen met Xbox 360 en biedt draadloze voice chat-mogelijkheden. De stemkwaliteit op het Xbox Live-netwerk is superieur. (Verwachte adviesprijs: ¤ 49,99)


* Xboox 360 Wireless Wheel met Force Feedback: Voor de échte racefan die alleen genoegen neemt met ongeëvenaard racerealisme. Dit innovatieve draadloze stuurwiel combineert vorm en functie, met de nieuwste draadloze en force feedback-technologie. Kopers krijgen er een gelimiteerde force feedback-versie van 'Project Gotham Racing 3' bij, zolang de voorraad strekt. (Verwachte adviesprijs: ¤129,999)

En niet te vergeten:


* Xbox Live Vision camera voor de Xbox 360. Gamers kunnen nu Videochatten, fotoberichten sturen, hun eigen gezicht in een game stoppen en hun Gamertag op het Xbox Live-netwerk aanpassen. Er is keuze uit twee pakketten:

** Xbox Live Vision. Dit pakket bevat de Xbox Live Vision camera, een Xbox Live Gold-lidmaatschap voor één maand, de Xbox 360 Headset en gratis downloads van twee volledige Xbox Live Arcade games: het populaire kaartspel 'UNO' en de nieuwe 3D-game van Freeverse en Strange Flavour Ltd., 'TotemBall,' een mix van platformskills en puzzels. (Verwachte adviesprijs: ¤ 49,99)

**Xbox Live Video Chat Gold Kit. Dit pakket bevat de Xbox Live Vision camera, een 12 maanden Xbox Live Gold-lidmaatschap, de Xbox 360 Headset, gratis downloads van drie volledige Xbox Live Arcade games - het 'UNO'-kaartspel, 'TotemBall' en het klassieke schietspel 'Robotron' - en 200 Microsoft Points (Verwachte adviesprijs: ¤ 89,99).

Enkele andere Xbox 360-accessoiires die leuk zijn om met Kerst te geven of te krijgen:


* Xbox 360 Hard Drive (20 GB)

* Xbox 360 Memory Unit (64 MB)

* Xbox 360 Faceplate

* Xbox 360 Wireless Controller

* Xbox 360 Controller

* Xbox 360 Play & Charge Kit

* Xbox 360 Rechargable Battery Pack

* Xbox 360 Wireless Network Adapter

* Xbox 360 Headset

* Xbox 360 Universal Media Remote

* Xbox 360 Component HD AV-kabel

* Xbox 360 Advanced AV-kabel

* Xbox 360 VGA HD AV-kabel