Nedstat

Nedstat introduceert Office Linkâ¢

Sitestat data direct in Microsoft Office applicaties

Amsterdam, 17 November 2006 - Nedstat introduceert vandaag Office Linkâ¢. Met Office Link⢠kunnen Sitestat gebruikers Sitestat rapporten direct opvragen en toevoegen aan Excel spreadsheets, Word documenten of Powerpoint presentaties. Met de Sitestat Ververs knop in de Microsoft Office toolbar kan men op elk moment data verversen.

Met Office Link⢠kunnen gebruikers Sitestat rapporten eenvoudig combineren met elke gewenste tekst, data of presentatie. De website analytics data kunnen opgevraagd worden via een speciaal voor Excel, Word en Powerpoint gemaakte nieuwe interface. Deze werkt op dezelfde manier als de user-interface van Sitestat zelf waar klanten al bekend mee zijn.

Gebruikers kunnen hun Sitestat data op elk moment direct verversen door op de Office Link⢠Ververs knop te klikken in de Microsoft Office toolbar.

Alle Microsoft Officeâs opmaak functionaliteiten kunnen gebruikt worden, inclusief de uitgebreide grafische mogelijkheden. Gebruikers kunnen hun eigen titels, koppen en layout kiezen die passen bij de stijl van het bedrijf en die duidelijk de resultaten van de boodschap overbrengen.

Jo Geary, Online Marketing Manager bij First Choice Specialist Holidays, was een van de Beta-testers: "Ik bespaar nu al veel tijd bij de rapportage van onze website resultaten. Het is zo gemakkelijk om in Excel rapporten te integreren met andere data en bijvoorbeeld te zien hoe online campagnes presteren ten opzichte van onze doelstellingen. Ook kan ik nu mijn Powerpoint presentatie direct updaten met website analytics zonder Sitestat te openen."

Michael Kinsbergen, Nedstat CEO: "Dit is een significante verbetering ten opzichte van onze huidige export functionaliteiten naar Excel. In strategische sessies met onze klanten werd duidelijk dat gebruikers ook Sitestat rapporten in Word en Powerpoint willen zien. In Excel willen ze Sitestat rapporten combineren met andere Sitestat rapporten of met andere data zoals een budget. Office Linkâ¢maakt dat mogelijk op een extreem makkelijke manier".

Office Link⢠is beschikbaar voor alle Sitestat gebruikers zonder extra kosten. De installatie van Office Link⢠is eenvoudig. Het Sitestat support menu begeleid de gebruiker door een snel proces dat minder dan een minuut in beslag neemt.