Ingezonden persbericht


vragen VVD Capelle aan den IJssel over klimaatbeheersing bij OBS-West.

----------
Capelle aan den IJssel, 16 november 2006

Betreft: artikel 42-vragen

Geacht college,

Enige tijd geleden zijn de problemen met betrekking tot de klimaat- en temperatuursbeheersing op de OBS-west onder uw aandacht gebracht.

Op uw verzoek is vervolgens een onderzoek gestart. Uit dit onderzoek is gebleken dat er maatregelen genomen dienden te worden. Een deel van de maatregelen is inmiddels genomen.

Ondanks het nemen van deze maatregelen zijn er helaas nog steeds problemen met de klimaat- en temperatuursbeheersing, zodat het op lijkt dat dit niet afdoende is geweest om de problemen op te lossen.

Naar aanleiding van deze situatie wil de medezeggenschapsraad van de school de gemeente nogmaals aanschrijven om aandacht te vragen voor de problemen. Tevens hebben zij de ouders verzocht de klachten die hun kinderen hebben ondervonden als gevolg van de problemen op papier te zetten, om deze als bijlage bij de brief te voegen. Het gaat ten slotte om het belang van de gezondheid van de kinderen.

Gezien het bovenstaande willen wij u de volgende vragen stellen:
* Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot het oplossen van de problemen met betrekking tot de klimaat- en temperatuursbeheersing?
* Welke maatregelen zouden er eventueel nog genomen moeten worden om de problemen met betrekking tot het klimaat en de temperatuur op te kunnen lossen?
* Wat zullen de financiële consequenties hiervan zijn?

Namens de VVD-fractie,

A.S. van der Klauw-Cornet



Ingezonden persbericht