PERSBERICHT


- Accountancy Age: Mamut Enterprise 11 beste softwarepakket voor mkb Mamut met hattrick in Groot-Brittannië

(Schiphol-Rijk, 17 november 2006) Mamut Enterprise, versie 11 is in Groot- Brittannië verkozen tot "Small Business Software of the Year 2006". Het Britse financieel administratieve tijdschrift Accountancy Age reikte de prijs voor het beste softwarepakket voor het mkb op 15 november uit. Het is het derde opeenvolgende jaar dat Mamut de prestigieuze prijs wint.

De jury roemde met name Mamuts uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ("value for money") en functionaliteit. Uit de 20 andere genomineerde oplossingen bereikten vijf de finale: naast Mamut waren dit het Britse Sage en TAS, het Amerikaanse Netsuite en Australische MYOB.

"We zijn bijzonder trots op het feit dat een Scandinavische oplossing deze prijs voor het derde opeenvolgende jaar wint, in een land dat de grootst mogelijke internationale concurrentie kent. De onderscheiding is tevens een enorme erkenning van onze internationale strategie," zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut in Nederland.

Mamut Business Software
Mamut Enterprise maakt onderdeel uit van de Mamut Business Software portefeuille, een complete en gebruiksvriendelijke oplossing die alle behoeften van kleine ondernemingen dekt: boekhouding, CRM/relatiebeheer, verkoop, logistiek, projectbeheer, workflow en e-commerce. In september lanceerde Mamut de nieuwste versie van het pakket: Mamut Business Software, versie 11.

Het winnen van objectieve prijzen en producttesten is een belangrijk bewijs dat Mamut een hoog kwaliteitsniveau kent en aangepast is aan de eisen en behoeften van de gebruikers in de markten waarin Mamut opereert. Eerder dit jaar won Mamut de Britse onderscheiding AccountingWEB Software Satisfaction Award 2006 in de categorie Functionaliteit.

Juryrapport
De producteigenschappen en de compleetheid zijn belangrijke redenen voor de keuze van Mamut Enterprise als winnaar. Accountancy Age schrijft het volgende, gebaseerd op de uitspraak van de jury:

"Norwegian business software developer Mamut continues to go from strength to strength and has picked up the Small Business Software Award for the third year in a row. Customers say that Mamut Enterprise stands out because it links accounting software to other functionality. The judges said that Mamut offered `value for money' and amazing functionality".

De jury bestaat uit accountants, administratiekantoren en redactieleden van verschillende vaktijdschriften in Groot-Brittannië.

---

Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde softwareoplossingen en internetdiensten voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie, e-commerce, domeinen, e-mail, web hosting en beveiliging. Meer dan 300.000 Europese klanten vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Voor meer informatie over Mamut en haar oplossingen zie www.mamut.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut Software, tel 06-55883031, email: davek@mamut.nl of
Kalle Siebring van Hill & Knowlton, tel 020 404 47 07, email: ksiebring@hillandknowlton.com


---- --