Ingezonden persbericht


STEMADVIES OP BASIS VAN INKOMEN EN LEEFSITUATIE

Prijsvergelijkingsite Goomla.nl geeft bezoekers van haar website een stemadvies op basis van slechts drie variabalen. Het is niet langer nodig om uitgebreide stemwijzers in te vullen. Goomla.nl bepaalt het stemadvies op basis van inkomen, huishoudsituatie en of het huishouden 1 of 2 kostwinners heeft. De stemadvies zijn gebaseerd op cijfers van het Centraal Plan Bureau die alle partijprogramma's heeft doorgerekend. De stemwijzer is te bereiken via http://www.goomla.nl/politiek/

Directeur Paul Schoenmakers verwacht veel animo voor zijn stemwijzer: "Mensen raken door de vele politieke items op radio en tv en in de kranten het overzicht kwijt. De keuze op welke partij gaat worden hangt vaak samen met de gevolgen voor de portemonnee. Daarom hebben wij een stemwijzer gemaakt die puur om het financiële aspect draait. De stemwijzer is vergelijkbaar met de overige informatie op onze prijsvergelijkingsite Goomla.nl, een betrouwbaar en heldere prijsvergelijking van producten en diensten."

Op de site staan drie menuutjes met keuzemogelijkheden. In de categorie Huishoudsituatie kan worden gekozen voor werkende, uitkeringsgerechtigde of 65-plusser. Bij Huishouden moet worden ingevuld of het om een alleenverdiener, tweeverdieners of een alleenstaande gaat. Het derde menuutje gaat om de inkomensklasse. Door de drie variabelen te selecteren geeft Goomla.nl een vergelijking welke partij het beste bij de persoonlijke situatie past.

Over Goomla.nl
Goomla.nl is een prijsvergelijker waarbij diverse producten, diensten en aanbieders in meer dan 30 verschillende hoofdcategorieën met elkaar worden vergeleken. De consument kan met Goomla op een snelle en gemakkelijke manier de beste keuze maken. Goomla is een initiatief van noInternet B.V. uit Eindhoven.

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht