UnifiedRoot genomineerd voor de Banking & Finance ICT Innovation Awards


AMSTERDAM, 20061018 -- Tijdens het jaarlijks Grand Gala op vrijdagavond 17 november 2006 worden de Banking & Finance ICT Innovation Awards uitgereikt voor een project binnen de Financial Services Industry in Nederland en België/Luxemburg. In 2005 wonnen Alex Beleggersbank (voor Nederland) en BT Radianz (voor België) deze prestigieuse award. Het Grand Gala wordt centraal in de Benelux georganiseerd in België in het Château du Lac in Genval, iets ten zuidoosten van Brussel. UnifiedRoot is één van de genomineerden voor deze award.

Een van de belangrijkste voorwaarden om genomineerd te worden is dat een onderneming een project moet hebben gerealiseerd dat innovatief en volledig operationeel is. Het project dient maatschappelijk relevant te zijn en waarde toe te voegen voor bedrijven in de financiële sector.

Vanuit de sector financiële dienstverlening is er veel belangstelling voor een eigen Top Level Domeinnam (TLD). Verschillende banken hebben reeds hun TLD aangeschaft. Daarnaast heeft de International Fiscal Association (IFA) voor het in Amsterdam gehouden congres (september 2006) een TLD gebruikt.

Over UnifiedRoot
UnifiedRoot is een onafhankelijk bedrijf, gevestigd in Amsterdam, dat het wereldwijd mogelijk maakt om Top Level Domeinnamen on-line te registreren.
Deze domeinnamen hoeven niet langer meer te eindigen op .com, .nl, .net.
Denk aan de eigen bedrijfsnaam (.unifiedroot), een merknaam (.verzekering), algemene woorden (.rente).
UnifiedRoot beoogt een open en vrije internet wereld, zonder beperkingen in domeinnamen.
UnifiedRoot biedt een simpel, direct, consistent en begrijpelijk internet adresserings systeem. Dat maakt het voor overheden, bedrijven, ISP's en individuele "www-gebruikers" makkelijk om hun informatie op internet te vinden en te communiceren.
www.unifiedroot.com / home.unifiedroot