Kamalia Creations opent eerste Marokkaanse Mega FashionShow.

Novodor

P E R S B E R I C H T
November 2006

Kamalia Creations, de absolute top in Marokkaanse mode in Nederland, is de openingsact van de MarocStore Fashion Show 2006, a.s. zondag 19 november in de Amsterdam RAI.

Kamalia Creations opent eerste Marokkaanse Mega FashionShow in Nederland.

De Nederlands-Marokkaanse couturier Kamalia, het unieke creatieve talent achter Kamalia Creations, opent de eerste landelijke Maroc Store Fashion Show 2006 met haar nieuwste collectie haute couture en pret-à-porter.

De show in Amsterdam wordt een zinderend modespektakel. Aan de show doen BNers als Dounia Lkoundi , Joyce Wegman en Gaby Blaaser mee. Met Kamalia Creations heeft MarocStore gekozen voor een spectaculair openingsact.

Kamalia Creations is al jaren de absolute top in Marokkaanse couture in Nederland. De eigenzinnige en exclusieve stijl van Kamalia Creations is ongeëvenaard. De ontwerpen zijn uniek, doordat daarin Marokkaanse en westerse elementen op een originele en stijlvolle manier worden verwerkt tot couture van topkwaliteit met veel oog voor details.

De ster van Kamalia Creations is ook rijzende buiten de Marokkaanse wereld. Steeds meer wordt haar mode ook gewaardeerd door Nederlandse vrouwen. De aanwezigheid van BNers op de show in Amsterdam is illustratief hiervoor.


---
Bezoek de website