Ingezonden persbericht


LAATSTE NIEUWS

Het gaat nu toch echt allemaal gebeuren!

Voormalig president van Zuid-Afrika Dr. De Klerk landt 19 november a.s. om 13.00 uur op Schiphol-Oost, ruim op tijd om de Kindervredesprijs 2006 ceremonie in de Ridderzaal bij te wonen.

Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden in Den Haag! En dan natuurlijk het Kindervredesprijs Concert op de Dam die avond. Wat in eerste instantie een bescheiden feestje zou worden, is uitgegroeid tot een groots volksfeest, dat ook live op Nederland 3 zal worden uitgezonden (van 19.00 tot 20.20).

Bekende artiesten hebben zich massaal aangemeld om belangeloos op te treden. Wij hebben zelfs enkele grote artiesten moeten weigeren, omdat het programma vol is. Naast Sarah Brightman (met 80 man in haar gevolg...), Sugababes, Zucchero, Blof, Kinderen voor Kinderen, Ramses Shaffy & Liesbeth List zullen ook Lucie Silvas en Ilse De Lange optreden. En een paar uur geleden hebben wij de bevestiging ontvangen dat UB 40 hun programma hebben omgegooid om ook op de Dam aanwezig te zijn. En dit allemaal om zich in te zetten voor de miljoenen kwetsbare kinderen in deze wereld.

Zegt het voort!!!!!



Ingezonden persbericht