Ingezonden persbericht


VIJF JAAR CHAMPAGNE AAN ZEE

2001 - 2006

Champagne aan Zee, dit grootste bruisende evenement in Nederland wordt op zondag 19 november op majestueuze wijze gehouden in een nieuwe locatie: Hotels van Oranje.

In de afgelopen vier jaar slaagde Perswijn er in om Champagne aan Zee & Sprankelend op de kaart te zetten. Maar er kan nog véél meer ... en op deze vijfde editie laat Perswijn u daar op verrassende wijze mee kennis maken!

Op deze mooie overzichtsproeverij zullen weer vele champagnehuizen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zijn er in verschillende andere zalen een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven.

Tijdens dit evenement vinden er een beperkt aantal exclusieve masterclasses en presentaties plaats, waarbij afgevaardigden of producenten van een select aantal champagnehuizen hun mooiste champagnes laten proeven en er uitleg over geven.

Middels geleide proeverijen kunnen de bezoekers leren én genieten van sublieme spijzen in combinatie met bijzondere champagnes. Enkele topchefs van Nederland kiezen hun favoriete champagne en zullen daarbij heerlijke gerechten bereiden.

Als klap op de vuurpijl zal Perswijn tijdens Champagne aan Zee & Sprankelend een nieuwe geheel eigentijdse restaurantgids lanceren! Dat wijn hierbij een belangrijke rol speelt, behoeft geen nadere uitleg. Niet alleen sfeer, ambiance, bediening en gerechten worden kritisch en onafhankelijk door professionele inspecteurs beoordeeld. Nee, hierbij spelen de wijnkaart, sommelier, wijnarrangementen en de combinaties van wijn & spijs net zo'n belangrijke rol. Ook wordt er op deze dag bekend gemaakt welke restaurants, chefs en sommeliers volgens deze gids de beste zijn. Op feestelijke en originele wijze zullen de prijzen worden uitgereikt.


Plaats & tijd : Hotels van Oranje te Noordwijk van 12.00 - 18.00 uur Entree : ¤ 39,50 Informatie & boekingen : www.wijnpers.nl/champagne Arrangementen & overnachtingen : www.hotelsvanoranje.com

Noteer ook het andere PersWijn evenement : ê Klassiek Europa, The Grand Amsterdam, 22 oktober 2006

Uitgeverij de Wijnpers

Postbus 95007

1090 HA Amsterdam

Nederland/Pays-Bas

Telefoon: (31)20-6922108

Fax: (31)20-6686044

e-mail: wijnpers@wijnpers.nl

web : www.wijnpers.nl

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot :

André SauerbierAcquisitie & Evenementen andre@wijnpers.nl

M 06-45010718

Greet Fraterman- de WaalPR & Abonneewerving greet@wijnpers.nl

T 010 - 4184316

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot :

André SauerbierAcquisitie & Evenementen andre@wijnpers.nl

M 06-45010718

Greet Fraterman- de WaalPR & Abonneewerving greet@wijnpers.nl

T 010 - 4184316