One Night of Queen


Spectaculaire show rond supergroep
UTRECHT, 20061012 -- Vredenburg Utrecht, 19 november 2006 One Night of Queen Spectaculaire show rond supergroep! Vorig jaar maakten Gary Mullen & The Works kennis met het Nederlandse publiek. Dat zullen ze niet snel vergeten: ze werden als vorsten onthaald en enthousiast bejubeld en toegejuicht. Elders in de wereld gaat het niet anders. Overal uitverkochte theaters en uitzinnige concertzalen voor de beste Queen-show sinds Queen!

Toen zanger Gary Mullen als Freddie Mercury de Engelse Soundmixshow won, kreeg hij de meeste telefonische stemmen ooit geteld. Sindsdien zijn zelfs verstokte fans overstag: deze Mercury en deze band zijn de beste Queen-vertolkers ter wereld. Ook u kunt binnenkort getuige zijn van de verbluffende overeenkomst in stem, beweging en mimiek. En natuurlijk genieten van de fantastische muziek van Queen.

In een twee uur durende show brengen Gary Mullen & The Works al die onvergetelijke nummers. Gouwe ouwen zoals Bohemian Rapsody maar ook latere parels als I want to break free. Freddie's back, Queen Rocks!

Waar: Vredenburg Utrecht
Wanneer: 19 november 2006
Kaarten: ¤32,50/ (030) 2314544 of via www.vredenburg.nl