Ingezonden persbericht


UITNODIGINGEN:


1. Een speciale geleide proeverij pers- en horecaproeverij om 12.30 op Champagne aan Zee van het huis Ruinart. Geschonken zullen worden : Ruinart Rosé, Ruinart Blanc de Blanc en nieuw uitgekomen Dom. Ruinard 1996


2. Het bijwonen van de lancering van "Grootspraak" de restaurantgids voor wijnliefhebbers om 14.30 uur.


3. Het bezoeken van het evenement Champagne aan Zee van 12.00 uur - 18.00 uur.

Graag uw reactie naar andre@wijnpers.nl en bij de ingang zullen kaarten voor u klaarliggen.

Met vriendelijke groet,

André Sauerbier
M: 06-45.010.718

Perswijn en Perswijn Evenementen www.wijnpers.nl Champagne aan Zee & Sprankelend, 19 november, Hotels van Oranje, Noordwijk

VIJF JAAR CHAMPAGNE AAN ZEE

2001 - 2006

Champagne aan Zee, dit grootste bruisende evenement in Nederland wordt op zondag

19 november op majestueuze wijze gehouden in een nieuwe locatie: Hotels van Oranje.

Op deze nieuwe locatie vieren we niet alleen het vijfjarig bestaan van Champagne aan zee & Sprankelend. Ook wordt op de nieuwe restaurantgids GrootSpraak gelanceerd!

Een eigentijdse gids waar spijs én wijn belangrijk zijn.

Ook nu weer zullen op dit bruisende feest vele champagnehuizen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast is er in verschillende andere zalen een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven. Net als voorgaande jaren worden de beste Champagne Brut en de beste mousserende wijn gekozen.

Tijdens dit evenement vindt er een beperkt aantal exclusieve masterclasses en presentaties plaats, waarbij afgevaardigden van een select aantal champagnehuizen uitleg geven over hun mooiste champagnes en deze laten proeven.

Middels geleide proeverijen kunnen de bezoekers leren én tegelijkertijd genieten van sublieme spijzen in combinatie met bijzondere champagnes. Enkele topchefs van Nederland kiezen hun favoriete champagne en zullen daarbij heerlijke gerechten bereiden.

Er zijn vier begeleide proeverijen van de volgende champagnehuizen:

Taittinger Pol Roger

Bollinger Nicolas Feuillatte

De hieronder genoemde chefs zullen heerlijke amuses bij deze champagnes bereiden:

Mario Ridder - De Zwethheul

Jannis Brevet en Paul de Groote - Inter Scaldes

Martin Kruithof - De Lindenhof

Edwin Vinke - De Kromme Watergang

Andrès Delpeut - De Roggebot


Plaats & tijd : Hotels van Oranje te Noordwijk van 12.00 ­ 18.00 uur

Entree : ¤ 39,50 (GRATIS voor wijnprofessionals)

Geleide proeverij :¤ 19,50

Informatie : www.wijnpers.nl/champagne

BOEKINGEN : ALLEEN door een mail naar andre@wijnpers.nl . Naam en bedrijf is voldoende.

Arrangementen & overnachtingen : www.hotelsvanoranje.com

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot :

André Sauerbier Greet Fraterman- de Waal

Acquisitie & Evenementen PR & Abonneewerving

andre@wijnpers.nl greet@wijnpers.nl M 06-45010718 T 010 ­ 4184316 of kijk op www.wijnpers.nl