12Bookmark bouwt sex-zoekmachine met Google Co-op


AMSTERDAM, 20061119 -- Het lijkt er op dat Google al dan niet vrijwillig één van de grootste markten op het internet is betreden. Google stond altijd al toe dat bedrijven in de sexindustrie adverteerden bij sex gerelateerde zoekopdrachten in hun zoekmachine. Maar nu lijkt het dat Google een volgende stap heeft gemaakt met hun nieuwe service Google Co-op.

Google Co-op staat mensen en bedrijven toe om hun eigen zoekmachine te bouwen met Google zoektechnologie. Mensen kunnen websites toevoegen over een bepaald onderwerp die vervolgens worden doorzocht met Google zoektechnologie. Talloze onderwerpen lenen zich om een zoekmachine voor te bouwen die alleen pagina's doorzoekt die de bouwer relevant vind.

12Bookmark.com zag de mogelijkheden en bouwde een sex zoekmachine. 12bookmark claimt een zoekmachine te hebben gebouwd waarmee gebruikers gratis online porno kunnen vinden. "Heel veel Adult websites zeggen dat ze gratis beeld en filmmateriaal aanbieden. Als de surfer dan zo'n website bezoekt blijkt dan toch vaak dat er betaald moet worden. Wat we met deze zoekmachine doen is alleen die adult websites op te nemen met ten minste 85% gratis content. Bij ons is gratis dus echt gratis met dank aan Google."





David Dijkstra