Ingezonden persbericht

Pijlgifkikkers een tropische hobby voor de huiskamer.

Op zondag 19 November 2006 wordt er in Den Hoorn (ZH) een landdag cq. familiedag georganiseerd door hobbyisten voor hobbyisten die een Tropisch hobby hebben:

P i j l g i f k i k k e r s.

Paludaria, Vivaria, Tropische planten, Orchideeen, bromelia's, tillandsia en nog veel meer

Heb je al zo'n prachtige hobby of denk je eraan te beginnen, dan is deze 3de landelijke kikkerdag de moeite waard om er informatie in te winnen of om er met andere hobbyisten te praten, ervaringen uit te wisselen en er misschien zelfs dieren of planten aan te schaffen die U allang zocht of waaraan U wilde beginnen.

Voor details kijk op www.dendrobatesworld.com

Op de derde landelijke kikkerdag van DELFT BLUE AZUREUS, is er verkoop / inkoop mogelijk van kwekers en hobbyisten van kikkers, daggekko's, planten en allerlei zaken gerelateerd aan Paludaria, Terraria of Vivaria. Veel wordt ook aangeboden door de aanwezige handelaren.

Waar vindt U deze Landelijke kikkerdag?
Sporthal en zalencentrum "De Hoornbloem", Koningin Julianaplein 1-3, 2635 HD, Den Hoorn (bij Delft)
Parkeerplaats is gratis en voor de deur en in de nabije omgeving. Open stelling voor publiek van 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegangsprijs is E 3,00 per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis. Voor de kleine kinderen is er een Crea-hoek waar ze kunnen tekenen, gipskikker schilderen ... en nog veel meer.

Tropische kikkers hebben, houden en vooral kweken is een gemeenschappelijke noemer van de deelnemers en organisatoren van deze Landelijke kikker/ hobbydag. DELFT BLUE AZUREUS houdt zich voornamelijk bezig met tropische kikkers maar ook zeker met het bijbehorende leefmilieu (planten en andere dieren).

Tot ziens op Zondag 19 November 2006

---- --