Politie Gelderland-Midden

Arnhem/Wehl - De Arnhemse politie heeft zaterdagochtend vroeg op de Apeldoornseweg een 31-jarige man uit Zeist aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een inbraak in een benzinestation in Wehl. Nadat door getuigen was gezien dat de daders zouden zijn weggereden in een auto richting Arnhem werd de bewuste auto even later aangetroffen met de Zeistenaar erin.

---

Edese mishandeld, Lunterenaar aangehouden

Publicatiedatum: 19-11-2006 14:55:06

Ede - De Edese politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het Maandereind een zeventienjarige jongen uit Lunteren aangehouden wegens mishandeling van een zestienjarig meisje uit Ede. Volgens het slachtoffer zou de Lunterenaar rond één uur op de Grotestraat ruzie hebben gezocht net haar vriend. Toen het meisje er tussen sprong zou ze door de Lunterenaar zijn geslagen. Surveillerende agenten zagen het opstootje en wilden ingrijpen. De Lunterenaar rende daarbij weg maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De jongen is ingesloten. Door de Edese is aangifte gedaan.

Door de Edese politie zijn het afgelopen weekend nog vijf verdachten aangehouden wegens geweld in het uitgaanscentrum rondom het Museumplein. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden vier Edenaren (17, 25 en twee van 26 jaar) aangehouden. De 17-jarige werd aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde. De 25-jarige zou even later tegen een fiets getrapt hebben, evenals de twee 26-jarigen. In de nacht van zaterdag op zondag werd op het Museumplein een negentienjarige Edenaar aangehouden wegens mishandeling. Hij zou rond twee uur bij de pinautomaat op de Arnhemseweg een zeventienjarig meisje (eveneens uit Ede) hebben geslagen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Wageninger opgepakt na slaan met bierfles

Publicatiedatum: 19-11-2006 14:54:18

Wageningen - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Wageningen een 22-jarige inwoner van die stad aangehouden wegens mishandeling. De man zou omstreeks half drie een 23-jarige plaatsgenoot in een café tot twee maal toe met een bierfles op het hoofd hebben geslagen. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De twee bleken elkaar te kennen en waren elkaar tegengekomen in het café. Na het voorval sprong het barpersoneel ertussen en werkte de 22-jarige naar buiten. Nadat de politie gewaarschuwd was kon de 22-jarige Wageninger in de omgeving van het café worden aangehouden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053