2e persbericht van zondag 19 november 2006

Eindhoven, 19-11-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan voor mishandeling

Zondagochtend rond 2.20 uur is op Stratumseind een 20-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij zou eerder die nacht bij een vechtpartij een 18-jarige Helmonder met zijn handen en een flesje in het gezicht geslagen hebben. De Helmonder liep daarbij verwondingen aan zijn gezicht op. De Eindhovenaar is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor bedreiging met mes

In zijn woning in Tongelre is zondagochtend rond 6.40 uur een 48-jarige man aangehouden. Hij zou zijn 42-jarige vrouw in de woning bedreigd hebben met een mes. De man is ingesloten op het bureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan na geluidsoverlast

In zijn woning in Stratum is zondagochtend rond 3.15 uur een 20-jarige man aangehouden. Bij de politie kwam een melding van geluidsoverlast binnen. Toen de agenten bij het opgegeven adres kwamen bleken de bewoners te slapen terwijl de televisie hard aanstond. De televisie en dvd-speler werden in beslag genomen. De 20-jarige man duwde een van de agenten en weigerde zich te legitimeren. Hij werd meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie ontdekt hennepkwekerij bij wateroverlast

Zondagochtend rond 1.25 uur kwam bij de politie een melding van wateroverlast op de Pisanostraat binnen. Er zou een lekkage zijn bij een woning in een flat. In een slaapkamer van de woning troffen politiemensen een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er stonden 53 hennepplanten. De planten en benodigde materialen zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Enkele woningen liepen waterschade op door de kwekerij.

Someren: Kluis weg bij inbraak

Zaterdag tussen 17.00 en 19.35 uur is ingebroken bij een woning aan de Lieropsedijk. Een bovenlicht werd geforceerd. De buit bestond uit een kluis, een onbekend geldbedrag en enkele sieraden.

Waalre: Inbraak bij bedrijf

Zondagochtend rond 2.25 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Engelse Tuin. Er werden twee ramen opengebroken. Een laptop werd weggenomen.