Politie Zeeland


---


W-3062-2006 Auto-inbraak
Zondag tussen 00.00 en 05.45 uur is er ingbroken in een auto die stond geparkeerd aan de Sint Barbaragang te Middelburg.
De auto werd in zijn geheel doorzocht waarna de geluidsapparatuur en een twintigtal cd's werden ontvreemd. Schadebedrag is niet bekend.

O-3063-2006 Diefstal scootmobiel
Zaterdag tussen 10.00 en 20.00 uur is uit de hal van het NS station in Goes een scootmobiel weggenomen.
De eigenaresse ging een dagje met de trein weg en had haar scootmobiel afgesloten, geparkeerd in de hal. Toen ze 's avonds terugkwam, bleek deze te zijn verdwenen.

O-3064-2006 Rotterdammer moet rijbewijs inleveren
De politie heeft zondag het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige Rotterdamse automobilist op de Anthony Fokkerstraat in Goes.
Uit de blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs afstaan.

W-3065-2006 Ruit vernield van bushokje
Zondag rond 01.00 uur kwam er een melding binnen dat er een ruit werd vernield van een bushokje aan de Baanstraat in Middelburg.
Ter plaatse gekomen troffen agenten een groepje van vijf personen aan in de leeftijd van 17 tot 19 jaar. Drie afkomstig uit Middelburg, een uit de gemeente Steenbergen en een uit de gemeente Veere. Omdat niemand wilde zeggen, wie de vernieling had gepleegd, werden ze alle vijf aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd van alle vijf een verklaring afgenomen waaruit bleek dat een 19-jarige inwoner van de gemeente Veere de boosdoener was.

W-3066-2006 Meisje krijgt klappen van onbekende
Zaterdagmiddag is een 14-jarig meisje uit Oost-Souburg mishandeld door een haar onbekende man. Het meisje liep hierbij een pijnlijke heup en enkele gekneusde ribben op.
Ze fietste rond 14.15 uur over de Oude Vlissingseweg richting Groot Abeele toen ze merkte dat er voor haar twee onbekende mannen achter haar aan fietsten. Onderweg werd ze door een van hen klemgereden waarna de andere haar begon te slaan. Omdat het meisje het op een gillen zette, fietsten de twee mannen weg richting de Lekstraat. Het meisje gaf de volgende signalementen op:
Dader 1: man van ca 20 a 25 jaar met lang, zwart haar.
Dader 2: man van ca 25 a 30 jaar met blond stekelhaar. Ze droegen beiden een bomberjack.
Omdat het meisje onderweg een aantal fietsers passeerde, is het goed mogelijk dat er mensen zijn die de politie meer informatie kunnen verstrekken. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

---- --