Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING
Maandag 20 NOVEMBER 2006, LEEUWARDEN,
Provinciehuis, 3e sectie, aanvang 12.00 uur

Persconferentie: 'MKB Aanjager; ondernemers de weg wijzen naar innovatie'

Provinciale Staten van Fryslân hebben de wens geuit om het midden- en kleinbedrijf te stimuleren tot acties die een versterking betekenen van hun bedrijfsvoering op terreinen als markt, product of proces. Verbetering en innovatie kunnen worden gestimuleerd door de ondernemer en zijn bedrijf centraal te stellen en de behoefte van de ondernemer in kaart te brengen. Provincie Fryslân heeft daarom MKB Nederland i.c. haar regiokantoor MKB Noord subsidie verleend om haar projectplan MKB Aanjager uit te voeren.

Gedurende twee jaar zullen in totaal 460 ondernemers actief worden bezocht door projectuitvoerders die allen goed zijn ingevoerd in de provincie Fryslân. Daarnaast worden er inhoudelijke themasessies georganiseerd. Enkele belangrijke partijen die in de follow up een rol kunnen en willen spelen zijn direct betrokken bij het project. Zo zijn de KvK Friesland, Syntens en TCNN actief in de stuurgroep en onderliggende werkgroepen.

Graag nodigen wij u uit voor een persconferentie op maandag 20 november over het project MKB Aanjager. Naast de verantwoordelijk gedeputeerde Piet Bijman en Ron van Gent van MKB-Noord, zijn ook de leden van de stuurgroep en vertegenwoordigers van de projectuitvoerders aanwezig op de persconferentie. Na de inleiding en toelichting door de heer Bijman is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de aanwezigen.