Gemeente Duiven


Sportvierdaagse 50+ Duiven & Westervoort, 20 tot en met 24 november 2006

---

lopende Promo Logo Pro Sport

Op diverse locaties in de gemeenten Duiven en Westervoort worden in de week van maandag 20 tot en met vrijdag 24 november aantrekkelijke sportactiviteiten georganiseerd voor 50-plussers. Deelname aan deze Sportvierdaagse 50+ Duiven & Westervoort kost slechts EUR 5,00 per persoon voor 4 sportactiviteiten inclusief een gratis kop koffie of thee.

foto redactie Duivenpost De Sportvierdaagse 50+ Duiven & Westervoort wordt georganiseerd door de Gelderse Sport Federatie, het Vrijwilligers Service Punt Westervoort, de Stichting Welzijn Ouderen Duiven/Westervoort en het project Duiven Pro Sport van de gemeente Duiven. De organisatoren hebben een aantal aantrekkelijke sportactiviteiten op het programma:

Activiteiten
Voor alle deelnemers start het programma op maandag 20 november met een gezamenlijke ontvangst om 9.30 uur in 't Paviljoen, nabij de Kinderboerderij in het Horsterpark. Daar krijgen de deelnemers een kop koffie of thee en vindt de opening van de Sportvierdaagse 50+ plaats. Om 10 uur vertrekken de deelnemers voor een fietstocht langs een groot aantal kunstwerken en cultuuruitingen in de gemeenten Duiven en Westervoort. Op dinsdag zijn er geen activiteiten, maar het programma op woensdag en donderdag biedt de deelnemers een keuzemogelijkheid:

Woensdag 22 november kan er gekozen worden tussen het deelnemen aan een kennismaking met Fitness 50+ in Sports Planet te Westervoort van 9 tot 10 uur of het spelen van Dynamic Tennis van 15.45 tot 16.45 uur in sporthal De Endesprong in Duiven. Dynamic Tennis is een nieuwe racketsport, dat gespeeld wordt met een softbal en een groot racket en wordt gespeeld op een badmintonveld.

Donderdag 23 november kunnen de deelnemers kiezen tussen Fitness 50+ bij Capital Sports in Duiven van 12 tot 13 uur en curling in de Nieuwhof in Westervoort. Bij curling is het de bedoeling om de stenen zo dicht mogelijk naar en bij de cirkels te schuiven.

Afsluiting op vrijdag
Vrijdag 24 november wordt de Sportvierdaagse voor 50-plussers afgesloten met Nordic Walking in het Horsterpark. Er wordt verzameld bij 't Paviljoen in het Horsterpark. Nordic Walking is een intensieve manier van wandelen met wandelpoles. Deelnemers, die al kennis hebben gemaakt met Nordic Walking starten om 9.30 uur voor een wandeling van een uur, terwijl de beginners vanaf 11 uur aan bod komen voor een training van een uur. Beginners kunnen natuurlijk al wel een kijkje komen nemen bij de gevorderden Nordic Walking is een activiteit, waarbij alle ledematen van het lichaam worden bewogen op een soepele en gezonde manier.

Aanmelden
Aanmelding kan tot en met woensdag 15 november. Wees er dus snel bij en mail naar: catharina.mulders@gelderland-sport.nl of e.albers@mikado-welzijn.nl
Vermeld in uw mail de volgende gegevens:
Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en bank- of gironummer. Geef bovendien aan of u op woensdag wilt deelnemen aan Fitness of Dynamic Tennis, op donderdag aan Fit ness of Curling en of u op vrijdag Nordic Walking wilt gaan doen als beginner of als gevorderde.

Door het verzenden van uw mail machtigt u de Gelderse Sport Federatie via een eenmalige incasso het inschrijfgeld van EUR 5,00 te incasseren.

afbeelding slogan Sport is voor iedereen