CJP en Agis stunten met zorgverzekering

Stichting cjp

Al meer dan 10.000 jongeren gezamenlijk in een collectief

De samenwerking tussen TakeCareNow! powered by Agis Zorgverzekering en CJP heeft één van de goedkoopste zorgpremies voor jongeren in Nederland opgeleverd. Alle 300.000 CJP-leden zijn niet alleen verzekerd van een van de laagste nominale premies (1125 euro), maar krijgen daar bovenop ook nog eens 6% extra korting op de basisverzekering en 50% korting op de aanvullende verzekering. Met het speciale jongerenpakket probeert Agis de zorgverzekering voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar betaalbaar te houden. Al meer dan 10.000 jongeren zitten nu in het collectief.

Met de introductie van de verplichte basisverzekering heeft CJP gekeken of ook jongeren gezamenlijk een collectief konden vormen om op die wijze de verzekering zo goedkoop mogelijk te houden. Onder het jongerenlabel van TakeCareNow! heeft Agis Zorgverzekering een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Stichting Cultureel Jongeren Paspoort (CJP), die vanouds kortingen en voordeel voor haar leden organiseert. Het afgelopen jaar zijn al meer dan 10.000 jongeren gebruik gaan maken van dit collectief. Agis Zorgverzekeringen heeft met een tarief van 1125 euro een van de laagste zorgpremies voor de basisverzekering. Door de CJP-collectiviteitskorting wordt de premie nog eens 6% lager en de kunnen er aanvullende verzekeringen met 50% korting worden afgesloten.

CJP-directeur Walter Groenen: Agis is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en zeer maatschappelijk betrokken. Dat sluit goed aan bij de waarden van CJP en wat onze leden belangrijk vinden. Een groot aantal leden heeft geen directe toegang tot een collectiviteit, vandaar dat we als CJP zelf als collectiviteit zijn gaan optreden. Agis is daarnaast hoofdsponsor van CJP geworden waardoor Agis meehelpt een brug te slaan tussen jongeren en cultuur, de belangrijkste doelstelling van onze Stichting.

Alle CJP-leden ontvangen eind november een aanbieding op hun deurmat. Alle Nederlanders kunnen tot en met 31 december 2006 hun huidige verzekering opzeggen en zich tot en met 31 januari 2007 aanmelden bij een andere zorgverzekeraar.