Ingezonden persbericht


Nu ook Kersthits.nl op Radio Digitaal

Hét digitale radiostation om in de kerststemming te komen

Hilversum, 20 november 2006 - 24 uur per dag in kerststemming! Vandaag introduceert Radio Digitaal een nieuw station: Kersthits.nl! Tot en met 31 december is Kersthits.nl hét digitale radiostation met de allerbeste muziek voor de feestdagen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kersthits.nl is te beluisteren op www.radiodigitaal.nl en op www.kersthits.nl.

Compleet kerststation
Kersthits.nl is een compleet kerststation met een speciaal op de feestdagen afgestelde muziekmix. Natuurlijk hoor je alle kerstklassiekers van bijvoorbeeld Wham, Band Aid en Mariah Carey, maar Kersthits.nl gaat verder. Er is ook ruimte voor grappige, originele en traditionele kerstmuziek van bijvoorbeeld Youp van 't Hek, Run DMC, Jackson 5 en Bing Crosby.

Keuze van de luisteraar
Net als bij de andere stations van Radio Digitaal is de mening van de luisteraar belangrijk. Je hebt inspraak op de playlist door je stem uit te brengen op de gedraaide muziek. Via de suggestielijst op www.radiodigitaal.nl kunnen ook platen worden toegevoegd die nog niet op de playlist staan.

Radio Digitaal
Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Acht verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Naast Hits 4 Kids bestaat Radio Digitaal uit: Power FM, JFK, Nonstop 40, Real Rock Radio, 24/7 Dance, Love Radio en Flashback Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep