Ingezonden persbericht



- persbericht-

'Nominaties' Toazted Awards 2006 bekend gemaakt

Amsterdam, 20 november 2006

Op 15 december 2006 worden voor de derde keer de Toazted Awards uitgereikt. Deze worden gegeven aan de artiesten waarvan de interviews op de websites van Toazted het meest worden bekeken of beluisterd. Grote kanshebbers zijn dit jaar Evanescence, Mike Patton, The Killers, Tropical Danny & Guillermo, Di-rect en het Finse Him. De categorien waarbinnen de Toazted Awards op 15 december worden uitgereikt zijn (zowel internationaal als nationaal) verdeeld in best rock, best pop, most viewed videointerview, most downloaded mp3-interview, best alternative. Daarnaast zijn er nog awards voor beste debut (eerste album, eerste interview).

De bezoeker van Toazted bepaalt ieder jaar al welke artiest wint, immers het meest bekeken interview is winnaar. Maar in 2006 heeft diezelfde bezoeker meer invloed. Hij of zij kan nog tot 11 december aanstaande zoveel als hij of zij wilt kijken naar zijn of haar favoriete interview. Deze cijfers worden meegeteld. Vanaf 11 december stapt het Toazted Team net als afgelopen jaren met Award en camera in het vliegtuig om de felbegeerde Toazted Awards te overhandigen. In 2005 wonnen bands als Stone Sour en de Jeugd van Tegenwoordig de Toazted Award. De Toazted Awards 2006 wordt mede ondersteunt met een campagne op onder andere Slam!FM.

Op 15 december is voor TV beeldmateriaal om niet beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Toazted. Gegevens staan hieronder.

-

Over Toazted

Toasted Media houdt zich bezig met de exploitatie van www.toazted.nl (evenals de websites toazted.com, toazted.co.uk, toazted.de en toazted.be). Op deze websites biedt Toasted Media de grootste online verzameling audio en video interviews aan met bekende binnenlandse en buitenlandse artiesten.

NOOT voor de REDACTIE,