KNHS


Succesvol najaar voor FNRS-ruitersportcentra 20/11/2006

Dit najaar stond voor de ruitersport geheel in het teken van de landelijke open dagen, een honderdtal ruitersportcentra die aangesloten zijn bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) deed hieraan mee. FNRS-ruitersportcentra openden hun deuren en boden ruiters de aantrekkelijke actie '2 proeflessen voor de prijs van
1', waarmee men eveneens een jaar lang gratis paardrijden kon winnen. De lange reeks van open dagen werd op 11 november j.l. afgesloten met wederom een succesvolle open dag georganiseerd door Hippisch Centrum Krimpenerwaard in Krimpen aan de IJssel.

Deze landelijke campagne trok vele bezoekers, waarbij de open dag op Manege Lies Beuker een van de meest druk bezochte dagen is geweest met ongeveer 1000 bezoekers. Deze grote betrokkenheid werd mede mogelijk gemaakt door de landelijke promotiecampagne. In vele kranten en bladen stonden aankondigingen van open dagen met leuke, spetterende shows en interessante demonstraties. Ook regionaal werd veel aandacht besteed aan de campagne; FNRS-ruitersportcentra verspreidden posters en plaatsten redactionele stukken in lokale en regionale kranten en bladen.

Het merendeel van de FNRS-ruitersportcentra gaf nieuwe bezoekers de mogelijkheid mee te doen met de actie '2 voor 1'. Middels een kortingsbon kunnen 2 proeflessen afgesproken worden, slechts één les wordt betaald. Wegens de grote belangstelling en het hoge aantal inschrijvingen voor deze proeflessen hebben diverse ruitersportcentra extra lessen georganiseerd.
De kortingsbon '2 voor 1' kan na het afspreken van de proeflessen opgestuurd worden naar de FNRS. Hierdoor wordt kans gemaakt op een jaar lang gratis paardrijden! Inmiddels zijn al ruim 300 kortingsbonnen bij de FNRS ontvangen en dit aantal zal nog toenemen, want de actie loopt tot 31 december 2006. Begin januari zal bekend gemaakt worden welke gelukkige prijswinnaar de prijs 'een jaar lang gratis paardrijden' in de wacht sleept.

Naast een succesvol najaar voor de FNRS ruitersportcentra is dit ook een succesvol najaar voor de paardensport. Deze campagne levert de 'kweekvijver' van de paardensport veel nieuwe en enthousiaste ruiters!

Bron: FNRS