Ingezonden persbericht


Brocade organiseert Brocade Conference voor partners en klanten

21 november 2006 in Stadion Galgewaard, Utrecht

Tilburg, 1 november 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) organiseert op 21 november 2006 opnieuw de Brocade Conference voor zijn klanten en partners in Stadion Galgewaard in Utrecht. Op de conferentie komen onderwerpen op het gebied van bedrijf-storage en gegevensbeheer aan de orde. De conferentie is de laatste van een serie succesvolle bijeenkomsten die eerder dit jaar plaatsvonden in Frankfurt, Londen en Parijs.

De ééndaagse conferentie is georganiseerd voor bestaande en potentiële klanten en partners van Brocade en is gratis toegankelijk. De conferentie is bedoeld voor IT-professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de plaatsing en het beheer van bedrijf-storage-oplossingen - waaronder Storage Area Network-infrastructuren (SAN) en uitgebreide bestandsomgevingen. Tijdens de Brocade Conference geven diverse experts presentaties op het gebied van storage-netwerken en -beheer, waaronder Jason Lamb Senior Technical Marketing Manager van Brocade, Casten Dick van Fujitsu Siemens Computers en Arun Taneja, oprichter en president van Taneja Group, een adviesbureau voor storage-serverstechnologie.

"De Brocade-conferenties dit jaar in Parijs, Londen en Frankfurt hebben een recordaantal bezoekers getrokken", zegt Ulrich Plechschmidt, Vice-President Brocade van de regio EMEA en Zuid-Amerika. "Veel bezoekers vinden onze conferenties dé belangrijkste SAN-fora, omdat ze hier leren over de laatste ontwikkelingen, best practices en technologie voor het beheer van datacenters."

Verder besteedt de conferentie ook aandacht aan beschikbare diensten van OEM- en strategische partners van Brocade op het gebied van storage en bestandsopslag voor grote bedrijven. Daarnaast zijn er lezingen over de laatste trends op het gebied van storage-netwerken (Brocade SilkWorm-oplossingen), het beheer van bedrijfsbestanden (Brocade Tapestry-oplossingen) en de Tapestry-strategie van Fujitsu Siemens. Partners en klanten hebben ook de mogelijkheid een snelcursus voor Brocade Certified Fabric Professional (BCFP) te volgen. Zo maken partners en klanten een kans op het keurmerk 'Brocade-expert' doordat ze in staat zijn om SAN-netwerken met Brocade SilkWorm-oplossingen succesvol te implementeren, te ondersteunen en te beheren.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.

Ingezonden persbericht