Gerechtshof 's-Gravenhage


Tweede pro forma zitting hoger beroep Hofstadgroep op 21 november

Den Haag, 15 november 2006 - Op dinsdag 21 november vindt de tweede pro forma zitting plaats in de zaak tegen 7 verdachten die deel uit zouden maken van de âHofstadgroepâ. De zaken worden nog niet inhoudelijk behandeld. De zitting betreft een pro forma zitting waarbij het in hoofdzaak zal gaan om de verlenging van de termijnen in verband met de voorlopige hechtenis van drie van de zeven verdachten. Pers die zich nog niet aanmeldde voor de eerste pro forma zitting kan zich tot uiterlijk maandag 20 november 12.00 uur aanmelden om deze zitting bij te wonen.

Zitting
De zitting vindt plaats in de extra beveiligde zittingszaal aan de Zuidermolenweg 1 in Amsterdam Osdorp. Het aantal plaatsen voor publiek en pers is beperkt. Voor toegang tot deze zittingszaal kan u gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs te tonen. Mobiele telefoons worden bij de ingang tijdelijk ingenomen.

Accreditatie pers (uiterlijk 20 november 12.00 uur) Journalisten die de zitting willen bijwonen en zich eerder aanmeldden voor de zitting van augustus, hoeven zich nu niet aan te melden.

Meldde u zich niet eerder aan en wilt u de zitting op dinsdag 21 november bijwonen, dan dient u zich uiterlijk maandag 20 november 2006 per e-mail aan te melden bij de voorlichter van het hof (i.oevering@rechtspraak.nl.) onder vermelding van:

naam:
geboortedatum en plaats:
nummer (politie)perskaart (en/of paspoortnummer): naam en type medium:
telefoonnummer:
e-mailadres:

Deze aanmelding is geldig tot de start van de inhoudelijke behandeling van de zaak. Hiervan is nog geen datum bekend.

Meer informatie vindt u op de site van het Gerechtshof 's-Gravenhage op Rechtspraak.nl onder Actualiteiten/Dossiers/Hofstadgroep.

Bron: Gerechtshof 's-Gravenhage Datum actualiteit: 15 november 2006 Naar boven