Ingezonden persbericht


Nieuwe zomerbrochure 2007 van Eurocamp

In de 2007-brochure: nu ook Portugal en Slovenië, introductie van de Premier en stacaravans met houten terras.

nieuw: luxe chalets bij eurocamp

De nieuwe zomerbrochure 2007 van Eurocamp is uit en biedt de verwende kampeerder tal van nieuwe mogelijkheden. Naast het vertrouwde aanbod in luxe bungalowtenten en stacaravans door heel Europa, komt Eurocamp volgende zomer ook met luxe chalets en met maar liefst acht nieuwe campings, nu ook in Portugal en Slovenië. En voor wie inspiratie zoekt bij het kiezen van een bestemming, is er alweer de 3e uitgave van het eigen vakantiemagazine van Eurocamp. Dat wordt volop genieten dus in de zomer van 2007!

Nieuw: chalets
Eurocamp heeft kampeerders die van comfort houden komende zomer veel nieuws te bieden. De verhuurder van luxe accommodatie op campings verstevigt hiermee zijn positie van kwaliteitsaanbieder binnen dit marktsegment. Zo is het aantal bestemmingen uitgebreid met drie door pijnboombossen omgeven campings in Portugal - twee in de Algarve en eentje noordelijker in S?o Pedro de Moel - twee in Spanje, een in Slovenië, een in Frankrijk en een in Italië. Daarnaast komen op 17 Eurocamp bestemmingen naast de bungalowtenten en stacaravans nu ook luxe chalets; genieten van het buitenleven en de vele voorzieningen op de door Eurocamp geselecteerde campings, kan nu dus ook in een luxueus chalet dat van alle gemakken is voorzien.

Nieuwste model stacaravan: de Premier
De allernieuwste aanwinst bij Eurocamp is de Premier; een super-de-luxe stacaravan met heel veel extra ruimte. Ook de overige stacaravans worden vernieuwd, in 2007 worden maar liefst 500 exemplaren vervangen. Ook krijgen 650 stacaravans volgend seizoen een houten terras waar het 's avonds goed toeven is met een glas wijn en een lekker kaasje.

Vakantievoordeel
Vroegboekers zijn spekkoper. Wanneer vóór 1 januari 2007 een accommodatie wordt geboekt geldt er een vroegboekkorting tot 25%. Verdere details hierover zijn op de website www.eurocamp.nl te lezen. Ook voor vakantievierders uit de regio's Noord- en Zuid-Nederland valt een voordeel te behalen. Eurocamp hanteert namelijk tot en met 21 juli 2007 verlaagde basisprijzen.

Linnenpakket
Vakantiegangers die kiezen voor een tent, caravan of chalet van Eurocamp hoeven niet langer met onhandige lakens en handdoeken op reis te gaan. Bij alle accommodaties zijn voortaan linnenpakketten te reserveren (dekens en kussens zijn overal aanwezig).

Magazine
En dan tenslotte het Eurocamp magazine, het 3e nummer alweer. Het blad verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 110.000. Deze week gaat het ook mee met de verspreiding van het blad Esta, in een oplage van 125.000. Het magazine wordt erg gewaardeerd door de lezers en krijgt een 7,5 als rapportcijfer. Vooral de streekreportages blijken erg populair te zijn. Ook in het komende nummer weer veel aandacht hiervoor. Een exemplaar van het magazine is op te vragen bij Eurocamp via 033 - 460 27 27 of via de website www.eurocamp.nl

Eurocamp
Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa. Hierbij wordt overnacht in een stacaravan, een luxe bungalowtent met alles erop en eraan en - nieuw voor 2007 - een sfeervol comfortabel chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Eurocamp biedt speciaal voor gezinnen met jonge kinderen de selectie Petit Paradis-campings aan. Eurocamp heeft eigen kinderclubs onder de naam Fun Station. Voor tieners is er het programma Base: een internationaal animatieprogramma. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl