Van Lanschot Bankiers


CenE Bankiers hoogste score klanttevredenheid financiële dienstverlening

In het jaarlijkse onderzoek van het tijdschrift Management Team naar de honderd beste adviesbureaus van Nederland, de MT100, komt CenE Bankiers - onderdeel van Van Lanschot Bankiers - als nummer één uit de bus op het gebied van klanttevredenheid binnen de sector Business Finance. Ook Van Lanschot Bankiers zelf (op nummer vijf) en Kempen (onlangs door Van Lanschot overgenomen en in het onderzoek terug te vinden op de negende positie) staan binnen de financiële sector hoog genoteerd. De MT100 is een in opdracht van het blad Management Team jaarlijks uitgevoerd onderzoek onder enkele duizenden managers.

CenE Bankiers, sinds twee jaar onderdeel van Van Lanschot, is een gespecialiseerde bank voor de medische sector. De dienstverlening van CenE Bankiers richt zich op medici, apothekers en zorginstellingen. Naast de uitstekende score op het gebied van klanttevredenheid, haalde CenE Bankiers binnen de sector Business Finance ook de nummer één positie op het gebied van de onafhankelijkheid van het advies en inhoudelijke kennis.

's-Hertogenbosch, 21 november 2006

Perscontacten Van Lanschot: Etienne te Brake, Woordvoerder Corporate Communicatie. Telefoon +31 (0)73 548 3026; Mobiel +31 (0)6 12 505 110; E-mail e.tebrake@vanlanschot.com

Van Lanschot NV is de houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers, de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een tweetal doelgroepen: de vermogende particulier en het middelgrote (familie)bedrijf. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.

Het persbericht kan gedownload worden via onderstaande link:

Bezoek onze website voor meer informatie over Van Lanschot: http://www.vanlanschot.org