Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

De SWOOT-browser - dè nieuwe online merkbeleving

Game AdMan in Swoot browser

In navolging van het 5 jarig jubileum van Admanager, is er speciaal voor de Adman game een vernieuwend format ontwikkeld; de zogenaamde Swoot browser. Deze speciale browser ontwikkeld door Swoot en Mediarijk maakt Internet Explorer op maat. Dit houdt in dat de browser in een volledig aangepast jasje kan worden gegoten. Vormgeving en afmetingen vormen geen belemmeringen meer.

"Een totale vernieuwing voor online merkbeleving, vat Steven Pieneman, oprichter van Admanager, het samen. Surfen wordt weer spannend. Frenk Storm licht verder toe; "Met de techniek van Swoot kunnen we de browser zo optuigen dat je de basis van Internet Explorer niet meer herkent". "De merkbeleving van websites krijgt een nieuwe dimensie". John Jagers voegt toe:"Een game in een Swoot browser, waarbij de browser bijvoorbeeld de vorm aanneemt van de actiefiguur van de game voegt een totaal nieuwe dimensie toe aan de game experience. Om het jubileum van Admanager extra onder de aandacht te brengen hebben we daarom de Adman in een Swoot-jasje gehangen".

Swoot - hoe het werkt
Zien is geloven. Ga naar http://www.swoot.nl/admanager/ om éénmalig de plug-in te installeren (slechts 1,5 MB) en ontdek de ongekende mogelijkheden. Je download een relatief klein programma van slechts 1,5Mb dat TACsetup heet. Hiermee installeer je niet alleen een programma om zelf browsers e.d. te maken maar kun je alles wat in deze technologie is gebouwd direct gebruiken. Als bonus staat er op je desktop een snelkoppeling (oranje icoontje) die je toegang geeft naar de beste browsers en toepassingen die reeds zijn gebouwd.

Swoot browsers/objecten kunnen perfect als marketing en sales tool fungeren. De impact van een Internet Explorer in de vorm van bijvoorbeeld een auto, Mickey Mouse of... noem maar op, is veel groter dan de traditionele browsers die we allen kennen. Omdat men zelf kan beslissen hoe de vorm er uit ziet of wat de inhoud of functionaliteit is, heeft men de volledige controle. Swoot is visueel krachtig en zeer gebruikersvriendelijk waarbij iedereen gebruik kan maken van de gratis software.

Over Swoot
Swoot is in 2004 in Amerika gestart en geniet een toenemende populariteit bij ontwikkelaars en marketeers vanwege haar innovatieve toepassingen om de Internet Explorer en Windows objecten totaal te transformeren. Swoot is de voorloper in een trend waarbij de desktop een belangrijke plaats gaat innemen naast websites en media players. Inmiddels zijn reeds 1 miljoen plugins gedownload en volgt internationale uitbreiding naar Rusland en China.

Over Mediarijk
MediaRijk, opgericht in augustus 2004 door John Jägers en Eddy Boeve, is gespecialiseerd in de conceptuele ontwikkeling en realisatie van rich media toepassingen, waaronder online (adver)games. MediaRijk heeft inmiddels een uitgebreide trackrecord opgebouwd met diverse klanten. Tevens werken MediaRijk en Spindoktes sinds enige tijd intensief samen onder het label 'GameRijk'.

Over Admanager.nl
Admanager.nl, opgericht in juni 2001, is uitgegroeid tot het centrale informatiepunt voor online marketing en in het bijzonder online advertising. Binnen korte tijd hebben zich een groot aantal partijen zich aangesloten bij Admanager.nl, waardoor een uniek aanbod van informatie is ontstaan omtrent online advertising, e-mail marketing, affiliate marketing en searchengine optimalisatie. Admanager.nl is een initiatief van zelfstandig online marketing adviseur Steven Pieneman.



Ingezonden persbericht